torsdag den 3. november 2011

Hæklekursus - Successen fortsætter...

Tirsdag er blevet Cecilies og min favoritdag. Der er 2½ times hygge og kreatid på programmet, når vores lille hækleskole indtager DesignKartellets lokaler. Det emmer af kreativitet og snak, og hæklenålene producerer den ene fantastiske ting efter den anden. Vores første hold har sidste gang på tirsdag, og herefter starter næste hold ugen efter og kører frem til jul. Begge hold er udsolgte, og det er vi faktisk lidt stolte af - og det gør os rigtig glade, at så mange har lyst til at lære i selskab med os :-)

Og på denne baggrund udbyder vi nu endnu et kursus med start tirsdag den 3. januar 2012 og sidste kursusaften tirsdag den 29. januar 2012. Konceptet er fuldstændig det samme, som de tidligere kurser. Det er altså for både begyndere og øvede, og vi hjælper dig med dit individuelle projekt - der er næsten ingen grænser :-)


Et kursus består af 5 kursusaftner fra kl. 19.00 - 21.30 og koster 625 kr. Inkluderet i prisen er 12,5 timers kursus, en kursusmappe fyldt med opskrifter til både begynderen og den øvede - en samling af undervisernes egne opskrifter samt links og udskrifter af et bredt udvalg af andres opskrifter, the og kaffe.

Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig til undertegnede på mettekirkeskovjensen@gmail.com eller til Cecilie på silledille@gmailcom.

2 kommentarer:

 1. Hejsa.. :-)
  Det er bare så fedt et initiativ.. Og jeg ville ønske jeg kunne melde mig på.. Men tirsdag er håbløs for mig..

  Kunne I ikke vælge en anden hverdag, næste gang i starter et hold?

  MVH Gitte

  SvarSlet
 2. åhhhhh, hvor er det træls I bor på Sjælland - liiige lidt langt at køre....men rigtig god fornøjelse til alle I heldige tøser...:o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...