torsdag den 24. marts 2011

Hvad man kan nå mellem 15 og 17

Jeg hentede Karen kl. 15 i dag, da dagplejemor havde en aftale i eftermiddag. Vi benyttede det gode vejr til at gå hjem, og selv om solen var skøn at mærke i ansigtet, var det godt nok en noget vindomsust affære. Hold da op en blæst! Det var lige så babyjoggeren var ved at vælte et par gange. Men efter ca. 40 minutters slentretur var vi hjemme. Og så tog vi fat. Vi lagde vasketøj sammen - to maskiner - vaskede endnu en maskine, som vi også fik hængt op. Karen præsterede at tømme den nederste skuffe for tøj tre gange (jeg lagde det jo troligt på plads igen, igen, igen...) og producere en lorteble. Den fik vi også skiftet, og så gik vi i køkkenet. Her fik vi tømt - og fyldt - opvaskemaskinen, og skrællet og snittet en gang rodfrugter. De kom i ovnen, og vi fik læst et par bøger, sunget sange, leget med lego og splittet et par puslespil ad.

Det er da meget godt nået?

Jeg fik også tømt min taske for denne uge bus-hæklerier. Der er vist til et par nøglesnore og en 3-4 nøgleringe!


Efter at far kom hjem fik gjort maden færdig, spist, Karen har fået et bad, og jeg sidder solidt plantet i sofaen med en kop te efter at have fået et kæmpe - og meget vådt - godnatkys. Det har været en god dag! Hvordan har jeres dag været?

6 kommentarer:

 1. Skal si du har rukket masse i dag.
  Jeg synes det blir vanskelig å strekke til for snuppa mi med full jobb.
  Koser oss masse i helgene da:)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 2. ja jeg har kørt og sendt 4 børn i skole .. gjort rent .. vaskede tøj .. fyldt opvaskemaskinen et par gange og tømt den igen et par gange ... syet .. læst ... handlet ... hentede børn ...lavede mad .. puttet dem i seng ...badet de små ... skændes med de 2 store .. så nu er jeg træt :)

  og jeg kan læse at du har haft travlt og sikken en masse du har nået :)

  SvarSlet
 3. Jeg har skiftet seks lortebleer og fyldt skuffen med karklude, viskestykker etc. tre-fire gange efter Vera har tømt den, men iiihhh hvor var det hele hyggeligt :-D

  SvarSlet
 4. Det lyder nu som en skøn dag alligevel, på trods af huslige pligter, lortebleer og ting som bare ikke vil blive i deres skuffer ;)

  Og så vil jeg bare lige sige at jeg er så misundelig på dine nøglesnore/suttesnore.. Jeg har prøvet at følge din DIY på kantebånd og hæklet og hæklet fordi jeg også ville havde en nøglesnor, men det bliver bare ikke nær så flot... men måske øvelse gør mester!

  Kærligst Julie

  SvarSlet
 5. Sikke en masse dejlige ting I fik nået... Her synes jeg slet ikke, at jeg kan få tiden til at slå til!
  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Godt at høre, at der er andre, der rykker på de huslige pligter :-)

  Trinepine - Ja, nu er det jo weekend og her hygges :-)

  Belladotte - Uha - håber, at du fik tid til at smække benene op!

  Tanja - Ja, det er jo det det er - hyggeligt. Det er bare så fint at de små kan begynde at forstå hvad man siger og i det mindste forsøger at "hjælpe" :-)

  Julia.... Du skal nok få det til at ligne på et tidspunkt - men der skal hækles stramt. Og hvis ikke - så kan du jo bare købe en af mig :-)

  Hyldemor - Det kender jeg også godt - det med at tiden ikke rækker. Det er frustrerende, men så sætter jeg ambitionsniveauet lidt ned, og så går det hele :-)

  God weekend til jer!

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...