tirsdag den 29. april 2014

Vores turkise sofa!

Nogen gange sker alting bare på én gang. Da vi midt i januar bestilte vores nye sofa, havde vi ikke besluttet, at vi skulle have nyt køkken. Men pludselig endte begge dele med at blive på samme tid, da sofaen var ca. 3 måneder undervejs.

Men da det så endte med at ske på samme tid, ja, så var det jo fantastisk at sofaen kom dagen efter at alt støv havde lagt sig og var blevet skrubbet væk fra køkkenprojektet, og det var jo nærmest som at flytte ind i et nyt hjem :-)

Sofaen er fra Sofakompagniet, og det er altså  genialt, at man kan mixe og matche på kryds og tværs, og designe lige præcis den sofa, som man drømmer om. Vores drøm var en turkis sofa! Vi har ledt længe efter en gammel brugt sofa, men havde ikke held til at finde en. Så det endte med en ny. Og det har vi ikke fortrudt. Den er fantastisk, og selvom det måske var et lidt vovet valg, så passer den bare perfekt ind i vores hjem. Og den er blevet både siddet og ligget på en masse de seneste par uger :-)

Her lidt billedspam.

 
 
 


 

 

7 kommentarer:

 1. Hej Mette. Det ser MEGA godt ud. Udover sofaen, er jeg også forelsket i sofabordet og reolen på væggen. Jeg er ikke den store design-mærke-kender, så vil lige høre hvor de er fra ?

  SvarSlet
 2. Det ser total godt ud Mette!!!

  SvarSlet
 3. Hvor er den fed, er vild med både farve, facon og benene - herhjemme drømmer vi om en knald gul sofa (selv manden) - så måske sofakompagniet også var noget for os, det er nemlig heller ikke lige det nemmeste at opdrive :)

  SvarSlet
 4. Åh bare min mand var lige så modig som din... Vil også have en pæn sofa!!

  SvarSlet
 5. Flot sofa og lækkert blomstret tæppe over det ene armlæn.

  SvarSlet
 6. Den er SÅ flot! Totalt dig - jeg er ikke nær så modig... ;)

  SvarSlet
 7. Sejumlah faktor dapat menyebabkan formasi dari Ambeien termasuk kebiasaan buang air besar tidak teratur konstipasi atau diare c a r a m e n g o b a t i w a s i r a m b e i e n t a n p a h a r u s o p e r a s i a m a n p a l i ng j o o s olahraga, nutrisi diet rendah serat, peningkatan tekanan intra-abdomen berkepanjangan tegang, genetika, tidak adanya katup dalam vena hemoroid, dan penuaan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...