lørdag den 3. maj 2014

Smoothie! Det kunne jeg leve af.... (Sponseret indlæg)

Jeg elsker simpelthen smoothies! Og især når jeg er på farten, så er det min foretrukne til lige at få lidt energi. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville smage de nye smoothies fra McDonalds, sagde jeg med det samme ja - det er da en super nyhed!

Der er to varianter - en mango og ananas samt en jordbær og banan. Min favorit er helt klart den med jordbær og banan. Klassisk og meget velsmagende. At det så er pureret frugt blandet med is og fedtfattig yourghurt - og uden tilsat sukker - ja, det er simpelthen bare bonus. God samvittighed samtidig med god smag!

Måske du også har været inde og smage? Hvis du har - hvilken er så din favorit?


For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret, og jeg har modtaget vouchers til McDonalds for at teste produktet og give min mening til kende. Meningen er til gengæld helt min egen :-)

3 kommentarer:

  1. Jeg er også temmelig begejstret for jordbær/banan varianten! Dejligt forfriskende med smoothies! :-)

    SvarSlet
  2. Hvor pudsigt, vi var lige nede og smage dem i går. Jeg kan bedst lide den gule, synes den røde smagte lidt for syntetisk. Men fedt med nogle andre valg end bare sodavand.

    SvarSlet
  3. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...