søndag den 11. maj 2014

Nyheder i shoppen!

Så er der landet lidt nyt i webshoppen. Det er som altid dejligt, at pakke nye sager ud og begejstres over alle de fine ting :-) Hop ind i shoppen og kig dig omkring - du finder den lige her.

Denne gang er det drikkeglas med de herlige motiver fra Ingela P. Arrhenius' melamintallerkener, der er kommet. Det kan blive et virkelig fint og veldækket bord til de mindste med nu både tallerkener og glas.


Endnu en plakat er også kommet - "Musik" hedder den, og er med fine dyr, der spiller musik. Super fin plakat, hvor man næsten kan høre glade toner, når man kigger på den :-)Nye Sonny Angels er der også kommet hjem. En særlig serie 2 med nye farver, som er en limited edition, og så er der fyldt op i den almindelige serie 2, 3 og 4.

Endelig er der fyldt op på alle hylder af melamintallerkenerne og elefantsparebøsser, så alle farver og motiver nu igen er på lager.

3 kommentarer:

  1. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...