onsdag den 9. april 2014

Projekt Drømmekøkken!

Vi har nu boet i huset i 1½ år, og var fra starten enige om lige at se tiden lidt an med køkkenet. Lige gå og mærke efter, hvad vi har behov for, og hvad der fungerede i det nuværende køkken, og hvad der ikke gjorde.

Køkkenet er et gammelt Tectum køkken - og det er godt kram. Og egentlig er vi ret vilde med det, bortset fra den måde, det er sat op på. Det var simpelthen for rodet og for meget spildplads. Men det nye køkken, som vi nu er i gang med at bygge, læner sig utrolig meget op af det gamle. Det er bare mere snorlige og med lidt frække detaljer. For eksempel har vi valgt en mint/turkis bordplade!

Vi glæder os som små børn, og tæller dagene til der igen er vand i vandhanen og et komfur at lave mad på. Indtil da glæder vi os over, at søster er vores nabo, og at vi holder fællesspisning om aftenen :-)

Her først et billede af det gamle køkken, Og så ellers nedrivning! Og nu står vi med vægge, der er klar til at blive pudset, sat filt op og så en gang maling, Og på mandag kommer vores køkkenmand og tryller! Jubiiiiii :-) Tag en tur forbi hans hjemmeside - der er mange lækre køkkener!

Sådan så det ud!
 
Lidt overskabe pilles ned, så vinduet kan blive muret til

Nordvendt vindue væk...

Radiator væk

Køkken væk..

Midlertidigt køkken....

Så kom fliserne væk og elektrikeren har været på spil....
 


Vi er SÅ klar!

11 kommentarer:

 1. Hvor bliver det spændende at følge med i. God arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa Maria - det bliver så spændende :-)

   Slet
 2. Det skal nok blive godt! :-) Synes altså I er SÅ aktive hvad angår boligindretningen! Vi har masser af projekter, men det tager så lang tid for os, synes jeg.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna - Ahhh - vi har faktisk ikke rørt en praktisk finger siden vi flyttede ind. Til gengæld gav vi den så meget gas i de 14 dage inden vi flyttede ind, at gassen gik af ballonen. Men nu er vi lidt klar igen - i hvert fald med køkkenet :-) Knus Mette

   Slet
 3. Fedt!
  Glæder mig til at se resultatet af jeres anstrengelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey

   Ja det kan du tro, at vi også gør! Det bliver virkelig spændende :-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. Noooo! Har I smidt det gamle køkken ud? Vi har det samme i det nye hus, og kunne godt bruge nogle reservedele...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Asli

   Nej vi har ikke smidt det ud! Smid en mail, hvis det er?

   Knus Mette

   Slet
  2. mettekirkeskovjensen@gmail.com

   Slet
 5. Hvor har i købt Mint grøn bord plade ?

  SvarSlet
 6. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...