mandag den 14. april 2014

Køkkendrømme udleves!

I dag har været en fantastisk dag. Det har nemlig været dagen, hvor arbejdet med at sætte vores nye køkken op er startet. To superdygtige snedkere og en bunke lækre materialer - ja, så kan det ikke gå helt galt. Og så i øvrigt ikke et ord om de sidste par dages hårdt arbejde med at få spartlet, sat filt op og malet.... Det glemmer man heldigvis hurtigt igen!

Vi har, som jeg tidligere har været ind på, valgt et køkken fra Nicolaj Bo. Vi faldt tilfældigt over det på Facebook en dag, og begyndte langsomt, men sikkert, at forelske os :-) Vi fik Nicolaj ud og kigge og give os et tilbud, og nu er vi simpelthen i gang!

Vi har været modige, vil mange nok mene. Vi går efter en løsning med retro-look - men med moderne linjer og lidt spræl på farvesiden. Vi har nemlig valgt en mintgrøn/turkis bordplade - og farven vil også kunne ses i nogle synlige nicher samt i alle skabe, når de åbnes. Resten af køkkenet er oliebehandlet egetræ, og de to farver står simpelthen så flot til hinanden.

Vi glæder os til det færdige resultat! Men i morgen drager vi til den svenske idyl til en god lang påskeferie - og imens knokles der med køkken herhjemme. Og når vi kommer hjem - ja, så skulle det gerne stå færdigt :-)

Her et par billeder fra køkkendrømmen - så langt som den er kommet.

God påske til alle!

Lækre detaljer - bordplade og låger skåret i smig, så looket bliver en tynd og nærmest svævende bordplade...
 

Kuk Kuk

De to materialer mod hinanden....


4 kommentarer:

  1. Så smukt!!! God påske til jer :-)

    SvarSlet
  2. Smuk sammensætning af materialer og farver.. :-)

    SvarSlet
  3. Hvor ser det bare skønt ud og godt håndværk er da bare kræs - elsker det :-) Håber du viser billeder af det færdige køkken :-))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...