tirsdag den 1. april 2014

Tre retter med vanille!

Vi var sammen med vores madklub i lørdags, og den fik som altid på alle tangenter - både hvad mad og vin angik :-) Ungerne havde en fest, og vi voksne hyggede os stort med temaet, som denne gang var vanille. Måske nogle kan blive inspireret?

Vi stod for forretten, og endte med en nogle fantastiske kammuslinger - kæmpe store og friske - som blev stegt i smør med kornene fra en vanillestang. De blev serveret på små tern af frisk mango og cherrytomat. Hertil fik vi en Pinot Gris fra Alsace.


Hovedretten var vagtler med en kirsebær-vanillesauce og spinat gratin med pinjekerner. Der var rødvinssmagning her til - og vi fik henholdsvis en amerikansk og en marokkansk rødvin. Fantastiske druer!


Desserten var en tres leche (tre slags mælk) kage, hvilket vil sige en slags sandkage overhældt med henholdsvis fløde, kondenseret og evaporet mælk. På toppen friskpisket flødeskum og friske bær. Hertil fik vi serveret intet mindre end Ruby's rabarber/vanille daiguiri. MUMS!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...