onsdag den 20. november 2013

Stolt af min lille store pige!

Dette indlæg er en klassiker - men jeg har ikke kunne skrive det før nu :-) Men jeg har glædet mig meget til at skrive det, for i dag har min lille store pige smidt sutten!

Forældrene her har været svage og afventende, fordi den lille store pige har været så ufattelig tæt knyttet til den sut, og vi har simpelthen ikke kunne nænne det. Vi har snakket meget om det, men ikke taget skridtet.

Så er det jo fantastisk, at der findes tandlæger!

Karen havde tid hos tandlægen på Brønshøj skole i går, og efter at have rost Karens flotte 20 tænder, spørger hun, om Karen bruger sut? Og det må Karen jo svare ja til. Så fortæller tandlægen, at der er rigtig mange store piger, der afleverer deres sut til tandlægen, og så får man en præmie!? Hun viser Karen kassen med sutter, som alle de store børn har afleveret, og hun viser hende kassen med præmier. Og man kan bare se, at den begynder at rotere rigtig hurtigt oppe i knolden på den lille trunte :-)

Tandlægen siger, at man altid kan komme forbi og aflevere sin sut, og Karen snakker og snakker og hopper gadedrengehop hele vejen til børnehaven - der skal fortælles alt om konceptet til alle de andre børn :-) Og ikke mindst skal den nye tandbørste vises frem!

Så snakker vi ikke så meget mere om det, men i morges proklamerer damen så, at hun gerne vil hen til tandlægen og aflevere sin sut!? Okay - SÅ er det bare om at smede, mens jernet er varmt.

Farmand og Karen kører forbi tandlægen på vej til børnehaven, og via et helt ritual bliver sutten puttet i kassen og der bliver udvalgt en præmie! 4 plastic-fantastic dimser! En sommerfugl, en glimmerøgle, en snurretop og et armbånd!

Lykken er gjort! De fire ting er bedre end alle de gaver, man ellers kan få, og nu ligger den lille store pige og sover sødt i sin seng. 5 minutters gråd og spørgen efter sutten - mere har der ikke været!

Tak til de tandlæger, der gider at bruge tid på så lille en ting med så stor betydning :-)

Og hvor er jeg bare stolt af hende - og hendes beslutning :-)

8 kommentarer:

 1. Dejligt for jer og skøn tandlæge

  SvarSlet
 2. Det er så stort at opleve sådan et skridt. Ingrid afleverede også sin sut til tandlægen og er stadig lidt stolt når vi besøger. Godt gået Karen!! :)

  SvarSlet
 3. Bliver helt rørt af dit indlæg. Hvor dejligt at hun nu er uden sut og hvor dejligt der "pludselig" åbnede sig en mulighed, så hun selv fik lysten til det.

  Vi står også selv overfor at skulle afvende en lille stor pige fra sin kære sut.. Men nu er den da reduceret til sengen og hvis hun slår sig. Men syntes godt nok det sidste stykke er langt.

  SvarSlet
 4. Åh hvor er det stort - og flot! Jeg kan godt forstå at du er stolt :) Karla har også et meget tæt forhold til sine 'suttier', så jeg gruer også for dagen, men lige nu er hun i hvert fald ikke parat - men glæder mig da til jeg kan skrive det klassiske indlæg :)

  SvarSlet
 5. Så dejligt et indlæg, det kan varme enhver piges hjerte ❤️❤️❤️

  SvarSlet
 6. Åh hvor hyggeligt! Dejligt med sådan en tandlæge.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Herligt indlæg! Jeg måtte lige smile en ekstra gang af billedet med de 4 fantastiske gaver - skønt at små plastik dimser kan have så stor en værdi i et lille pigehoved :-)
  Godt gået!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...