søndag den 10. november 2013

En genial App - føtex Madunivers! (Sponseret indlæg)

Vi har i snart en måned testet den nye App fra Føtex - "føtex madunivers"..... Og HELE familien er hooked. Den er i vores øjne intet mindre end genial, og herhjemme har den haft den bonuseffekt at teenageren helt af sig selv går på opdagelse i maduniverset, planlægger en maddag - OG udfører den ved hjælp af alle de ting, som App'en kan bidrage med (indkøbsseddel når der synkroniseres med føtes Indkøbshjælp på mobilen, opskrifter, videoer, der forklarer og viser tips og tricks til retterne, en digital assistent - som er stemmestyret - og gerne hjælper osv osv.).

Derudover er der brugt timer på at surfe rundt i App'en og blive inspireret. Der er virkelig mange opskrifter og rigtig gode hjælpemidler til eksempelvis at finde retter, der matcher det, der findes i køleskabet eller eksempelvis er børnevenlige.

Ud over at søge inspiration, kan man  også indtaste alle sine egne favoritopskrifter samlet gennem tiden i den digitale kogebog. Super smart!

App'en er gratis, så jeg kan ikke andet end anbefale, at du drøner i din App store og downloader den. Denne App er til iPad, så sådan en skal du have for at få glæde af den :-)

Nedenfor en række skærmbilleder, så I måske kan få en bedre fornemmelse af universet :-)

Er der nogen af jer, der har prøvet den? Og er I lige så begejstrede, som vi er herhjemme?

 
 
 
 

 
 

For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret. Jeg har modtaget et gavekort til Føtex, som tak for at teste og anmelde den ovennævnte App. Holdninger og billeder er dog helt mine egne.

4 kommentarer:

 1. Dejligt at få en sådan inspiration og sikke da et plus hvis man kan få børnene til selv at tage initiativer af den slags.

  SvarSlet
 2. Jeg har downloadet den for en uges tid siden og den ser rigtig god ud. Har ikke fast tid til at udforske den fuldt ud endnu. Men måske skal jeg snart tage mig tiden!

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok vildt smart! Men hvor er det surt, at den ikke findes til iPhone :(

  SvarSlet
 4. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...