søndag den 15. september 2013

Lotus love....

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange I har måtte høre om min passion og samlermani vedrørende det gamle lotus mønster. Mit hjerte slår et ekstra slag, hver gang jeg ser det :-)

Efterhånden består samlingen af en pæn del af både servicet fra Lyngby Porcelæn og emaljetingene fra norske Cathrineholm.

 Måske I også husker, at jeg her skrev om en nyfunden kontakt, som har stort set alt på hylderne indenfor emaljeskålene? Og det kunne jeg jo ikke stå for, og her lang tid efter, er de nye skåle endelig ankommet fra USA - fra Lara. Udover hendes helt afsindige udvalg, så tror jeg heller ikke jeg nogensinde før har oplevet så fantastisk service. Tusind tak Lara :-)

Mine fire nye skåle er pakket ud og stillet frem. Jeg tror ikke, de har fundet deres endelige plads endnu, men det kan jo tage sin tid at tage så store beslutninger, ikke? :-) Men smukke er de - alle fire som nye uden en skramme.

Og du kan stadig få 10% hos Lara, hvis du skriver, at du har hørt om hende gennem mig - hendes email er lara@laraminassian.com. Husk at skrive på engelsk til hende - og vær klar til at blive overrasket over det helt enorme udvalg :-)

 



 



 

4 kommentarer:

  1. Du er vel heldig. Så mye flott lotus !!

    SvarSlet
  2. Virkelig flot samling du har! Jeg er også ret vild med din reol. Retro fund? Hilsen Line.

    SvarSlet
  3. Wauw hvor er de skønne dine nye skåle ;-)

    Ååhhh det kan tage tid, at finde den helt rigtige plads til ens herligheder....;-)

    SvarSlet
  4. Åh ja, den slags tager tid ;)

    Og hvor er de smukke - Tillykke med dem :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...