lørdag den 28. september 2013

Huawei Ascend P6 - anmeldelse og reminder om Give Away! (Sponseret indlæg)

Vi har testet! .... og testet! Og testet lidt mere :-) Og det vi har testet, er den nye Huawei Ascend P6 - en superlækker, smart og tynd Smart Phone, som må være enhver bloggers drøm. Og der er da også mange, der gerne vil vinde den! Hvis du også vil vinde den, så skal du lægge en kommentar lige her - og så er det i morgen, jeg trækker lod :-)

De fleste i husstanden har haft fat i den. Teenageren, den 3-årige - og mig. Og vi er alle sammen meget glade. Den kan det, som man forventer af sådan en sag. Den er hurtig, den lever længe på en opladning, den streamer uden problemer - endda i HD, den tager lækre billeder, god lyd, den er rar at se på, den ligger godt i hånden - og så har den indtil videre været driftssikker til UG.

Kun et enkelt minus. Den blærer sig med, at touch skærmen også virker med handsker på, hvilket jo ville have været en virkelig fantastisk nyhed. Vi prøvede med alle husstandens vanter og handsker, men der blev vi altså skuffede. Der skete absolut ingenting. Det er selvfølgelig en mindre detalje, men havde det nu virket, havde det været en fantastisk bonus.

De varmeste anbefalinger her fra - og så glæder jeg mig virkelig meget til at finde en heldig vinder blandt jer skønne læsere i morgen aften kl. 21 :-)


Der pakkes ud.....
 
Teenageren går straks i krig....

Hmmm .... det der med handsker virkede altså ikke....

Billede taget med min Nokia Lumia 800
 
Samme billede taget med Huawei Ascend P6... den kan altså noget andet med sit 8 mega pixel kamera og helt tæt på ....
 
Den tre-årige dybt opslugt af tegnefilm... :-)
 
For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret, og jeg har modtaget et tilsvarende produkt, som der anmeldes. Holdningerne til produktet og billederne er helt mine egne..

20 kommentarer:

 1. Æv at den ikke holder helt hvad den lover, men den ser nu fed ud alligevel :) Den må bestemt gerne flytte herhjem :)

  Vh
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla

   Det gjorde den jo så alligevel - jeg var åbenbart bare fumlet :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Har du husket at stille telefonen på handsketilstand ? Min telefon virker upåklageligt når den er indstillet hertil. Du finder handsketilstand under indstillinger.
  Hilsen Joan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Joan

   Ja - eller det troede jeg - for da jeg prøvede igen, virkede det!

   Tak for reminder.

   Kh. Mette

   Slet
 3. hå håååårh jeg vil gerne vinde sådan en!!! Var lige i Elgiganten forleden og prøvede at få den lille dreng der stod og legede sælger til at finde en smartphone til mig med taster.... han måtte fortælle den gamle kone her at det findes altså ikke mere!! Så jeg må vel overgive mig og få mig en rigtig smart phone snart.... :-( Den her ser da smart ud og er solgt ved det gode kamera!!!

  Kamilla Kamillanelz@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. du kan altså godt få mobiltelefoner med taster - han har ikke vist noget om det. Både min mor og svigermor har indenfor de sidste par måneder købt "gammeldags" mobiltelefoner. Prøv et andet sted :-)

   Slet
  2. Den er godt nok også lækker. Men ja - de fås vist stadig med taster, så springet måske ikke føles for stort :-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. Sikke en fantastisk forskel på de to fotos - jepp enhver bloggers drøm, og jeg trænger virkelig både til en ny tlf og et nyt kamera, så det ville være min drøm at vinde den:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er godt nok en ørn til billeder. Dejligt!

   Kh. Mette

   Slet
 5. Hejsa
  Min telefon er fra et andet årti og det ville være skønt med en opgradering. Jeg vil gerne deltage.
  God søndag fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid rart med en opgradering... du vandt desværre ikke, men du kan prøve lykken hos Helle - www.belladotte.blogspot.com

   Kh. Mette

   Slet
 6. Vil meget gerne vinde :-)
  louisekarlskov@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Tænk, hvis jeg vandt den - lyder til at være fantastisk.

  SvarSlet
 8. Like like den gad jeg da godt have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Det kan jeg godt forstå :-)

   Kh. Mette

   Slet
 9. Den må gerne flytte hjem til mig - Jubii
  Ønsker lidt held og held :-)

  lih1966@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv at den ikke gjorde det - men du kan jo også prøve hos Helle - www.belladotte.blogspot.com

   Kh. Mette

   Slet

 10. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...