mandag den 13. maj 2013

Vandretur i smukke Stavanger!

Vores lille familie har været på Get-a-way - nærmere bestemt 5 dage i Stavanger for at besøge dejlige, udstationerede venner. Det var Karens første flyvetur, og skoldkopperne nåede heldigvis liiiige at få skorpe på, og det var en fryd at se hendes glæde under start og landing :-)

Vi har haft 5 fantastiske dage i det norske. Naturen bjergtager mig hver gang, og jeg elsker virkelig ferier nordpå - om det er på ski, med vandrestøvler eller noget helt tredje - det er bare fedt!

Vi har boet hos vores venner og dermed haft det bedste husly, man kan drømme om. Vi har snakket, grint, spist og drukket - sovet alt for lidt - men derimod fået rigtig meget friskluft og familietid :-)

En af de store oplevelser var turen til Dalsnuten, som er et fjeld lige uden for Stavanger. Turen er overkommelig for børn, men helt klart en udfording for en 3-årig. Turen er 2 km. op og 2 km. ned igen, pæn stejl og klatreagtig, men som altid det hele værd, når man står på toppen og kan se ud over Stavanger, fjorde, fjelde og dale. Smukt, smukt syn.

Karen var den sejeste lille bjergged, og gav først op, da der var 100 meter til bilen. Hun sov, da hendes mås ramte autostolen! Men stolt - det var hun :-)

Klar, parat...... vandretur!

På vej op - et kig ned...

Pigerne tager et lille hvil på opturen...

Nu har jeg nået toppen Mor!

3 seje tøser nyder udsigten

Den lille familie....

Og så et lille lift de sidste 100 meter hen til bilen...

2 kommentarer:

  1. Stavanger ER FANTASTISK :-D Vi har haft en skøn, skøn ferie i Stavanger for 4 år siden i sommerferien. Naturen er fantastisk og byen rigtig hyggelig. Vi var sjovt nok også på Dalsnuten ;-) Flot klaret af Karen :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...