søndag den 12. maj 2013

nemlig.com - En ven i nøden (Sponseret indlæg)

Jeg beklager den manglende aktivitet på bloggen i denne uge, men vores arbejds- og familieliv har været lidt hårdt hængt op med tjenesterejser, skoldkopper og ferie. Nu ser det lysere ud, og jeg glæder mig til at dele alle vores oplevelser med jer :-)

I sådanne travle tider er det fedt med et koncept som nemlig.com. Oftest handler vi ind om aftenen, når børnene er puttet og roen har sænket sig, men når én af os er ude at rejse, så er den mulighed ikke tilstede.

Sidst vi var i Sverige, gjorde vi brug af nemlig.com. Jeg bestilte i ro og mag på nettet aftenen inden afgang, det hele blev leveret til min mands arbejde dagen efter, og vi kunne køre direkte fra afhentning i børnehaven og til vores svenske idyl med bilen fuld af madvarer :-) Herligt, nemt og effektivt!

Jeg vil klart anbefale koncetptet til andre travle mennesker, da det er en super løsning. Det er dog ikke noget vi vil bruge til alle indkøb til hverdag, da vi ikke har et stort budget og dermed handler fornuftigt ind. Og uanset de rimelige priser på nemlig.com, så koster det lidt mere. Derudover er der også noget ved at udvælge sine varer selv - kigge på datomærkning og finde de mest friske varer. Røre og føle på grøntsagerne. Det går man glip af ved at handle ind på nettet.

Når det er sagt, så var alle de varer, vi købte, af super duper kvalitet, og servicen var i top med en lille bonusgave i form af en plade Marabou chokolade :-) Og vi vil helt sikkert benytte os af muligheden igen, når tiden ikke slår til eller prioriteres til andet end indkøb.
For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret. Jeg har modtaget et gavekort til Nemlig.com mod at anmelde min oplevelse. Oplevelsen og de beskrevne holdninger er helt mine egne.

8 kommentarer:

 1. Vi har selv snakkede om at prøve det, men er bange for at blive skuffet. Tiden ville vi gerne spare, men er netop bange for at man ikke får de friske vare, som man selv vil kunne finde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bestilt fra dem 2 gange og har kun fået super varer. Det sparer også mig fra at købe chokolade og andet usundt som jeg egentlig ikke har brug for.
   Det er så dejligt at man ikke skal ud og handle inden børnene hentes eller lige efter, og at varerne kommer direkte til døren på det tidspunkt der passer.
   Jeg har kun været tilfreds :)

   Slet
 2. ihhh... det morgenbord er da bare så lækkert at se på. Hvem der bare stod op til nybagte boller :D

  SvarSlet
 3. Smart- og bekvemt. Jeg har også tit overvejet det, da det vil spare os for en masse tif og besvær. Men er endnu ikke helt overbevist!

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 4. Er sikker på at Nemlig.com godt ved at man kun har én chance, når man sælger fødevarer på nettet, for vores grønsager og udskæringer har ligesom altid været ekstra lækre og friske, og vi har handlet der et par år, flere gange ugentligt. Der er også det plus, at varerne ikke har stået og "keder sig" i tør varm butiksluft, men plukkes direkte fra kølelager. Så jeg kan kun sige:giv det en chance, det gør ugen meget nemmere for os. Og så bliver vi "tvunget" til planlægning og væk fra impulskøb, så vores regnskab der hed Kvickly ad hoc versus Nemlig viste en mega besparelse. Og nej, jeg er ikke sponseret. Men fan m travl hverdag og små børn :)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...