tirsdag den 14. maj 2013

Haven!

Når man nu er blevet sådan en med hus (kniber stadig mig selv i armen en gang imellem), så må der også et haveindlæg på bloggen :-) Vi er ikke havemennesker, men vi nyder at se det hele springe ud, og gå og finde ud af, hvad der egentlig er i vores have. Dem, der boede et helt liv her før os, har fundet fine sager og plantet, og allerede nu kan man fornemme, at der hele tiden er noget at kigge på. Det er simpelthen så lækkert at kunne gå ud og plukke en blomst, og sætte den i en vase!

Her får I lidt billeder, som jeg har vist på Instagram den sidste tid. Og det er da også takket være mine følgere der, at jeg ved, hvad nogle af tingene hedder :-) Men den lille gule - som jeg måske kunne tro var en valmue - den ved jeg ikke noget om?

Æbletræet på vej i blomst!

Smukke løjtnantshjerter

Den japanske kirsebær i fuld blomst

Valmue?

Et par tulipaner taget ind i vase... Er vild med den orange!

8 kommentarer:

 1. Ja, det er en valmue, du har i jeres skønne have. Men hold op, hvor er vi bagefter i Vestjylland, der er længe til mine løjtnantshjerter og valmuer blomstrer endnu.

  SvarSlet
 2. Dejlige havebilleder :) Jeg fik for nogle år siden frø fra en "gul valmue" fra en venindes sommerhus. Hun fortalte, at de hedder skovvalmuer.
  I ønskes en dejlig lang og varm sommer som førsteårs haveejere :)

  SvarSlet
 3. Valmuesøster, Meconopsis cambrica - kom ud i min have og hent orange = SÅ flot når de blander sig :-)))
  nip frøstandene af så snart kronbladene er faldet af, og forlæng plantens blomstring!
  lad de sidste frøstande stå, så der kommer frø der kan sprede sig i haven :-P
  p.s. en staude - selvfølgelig ;-) ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er I heldige, der er så meget skønt ved jeres nye hus. Min nye have indholder desværre kun 1 lille pæretræ og et lille blommetræ, men nu må jeg selv i gang:-) Den er FED den orange tulipan

  SvarSlet
 5. Så langt våren er kommet hos deg. Det ser deilig ut. D

  SvarSlet
 6. Årh det ser skønt ud - især kirsebærtræet. Det er bare så fantastisk det der have, er også helt tosset med vores :)

  SvarSlet
 7. Det er simpelthen så fin en have i har fået med der Mette, hvor må det være fedt at overtage sådan en... Vores var 'et stort vildnis da vi overtog, så det var fuldstændig forfra..... Det har taget mig 7 år at nå der til hvor vi er nu... og jeg lærer stadig... Lige pt er jeg ved at lære om sneglebekæmpelse... JO jo....

  SvarSlet
 8. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...