fredag den 24. maj 2013

Selvironi på en fredag!

Med weekenden lige om hjørnet, synes jeg vi skal have lidt humor! I den forløbne uge er jeg stødt på to ting, som rammer plet! De rammer så meget plet, at jeg er sikker på, at nogen af jer derude også vil kunne mærke, at pilen peger på jer :-) Selvironi må være det allervigtigste i denne her virtuelle verden - så lad os stoppe op et øjeblik - blot for at grine lidt - af os selv!?

Den ene ting er den skarpe Sille's Top 10 over de mest stupide ting i Blogland. Jeg kan ikke en gang vælge en favorit blandt de 10.....  Kan du?


Den anden ting er virkelig god humor. Instagram!! Kan du kende dig selv i videoen?
Jeg var ved at dø af grin, da han kravler rundt på møblementet i den cafe for at tage et billede af sin peach pie - eller da han jagter anden..... For ja - jeg kan godt huske de gange, hvor familien - dødsultne - ikke må begynde at spise før - ja, før jeg har taget et billede :-) Du kan se videon her.

11 kommentarer:

 1. Jeg kan heldigvis slet ikke genkende mig selv i de to eksempler. Ha ha ha.
  Jo, jeg har også selv bedt familien om liiiiige at vente, fordi jeg skulle tage billede af maden. Dog ikke til Instagram, men same same ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-).... det er jo lige det :-)

   God weekend.

   Kh. Mette

   Slet
 2. Underholdende, men jeg vil sidde her og glæde mig over at jeg heldigvis ikke har samme opfattelse af bloggere som Sille har:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. He.... Der har vist været mange reaktioner på Silles indlæg - men jeg synes det er så fint at lave sådan et indlæg velvidende at man selv er en stor del af det hele :-) Apropos selvironi :-)

   Et smule sandhed - alt det provokerende sorteret fra - tror jeg nu nok der er i det :-)

   God weekend.

   Kh. Mette

   Slet
 3. selv ironi er godt og at man ikke skal tage selv så højtidligt, ingen er mere end andre undtagen mig (joke) haha

  SvarSlet
 4. ha ha, sidder nu og griner efter at have set videoen.

  SvarSlet
 5. Hold kæft hvor sjovt og meget realistisk sys jeg faktisk...

  Go weekend Mette :-)

  SvarSlet
 6. Hold da op - jeg kan da heller ikke sige mig fri for at være ligeså fjollet. Mine piger siger endda "Mor du tager billeder af ALT", og det er da ganske rammende. Men det er nu også lidt sjovt at se andre's fjollede billeder.. så jeg fortsætter også :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...