torsdag den 26. juli 2012

Traditionen tro...

... har vi her til aften hentet grillkyllinger med masser af pommes frites, remoulade og agurkesalat ved den lokale grill. Herefter har vi fundet et lækkert sted tæt på vandet, så der kan bades efter indtagelse af de fedtede sager :-) Det gør vi hvert år - hvor vi så end er på sommerferie.

Har du også en lignende tradition med et sommermåltid?


8 kommentarer:

 1. Det ser fantastisk ud. Kan huske, at jeg som barn var ude på en stor sandø i fjorden ud for Løgstør med mine forældre,min bror, mine onkler, tanter, kusiner og fætre. Det var i halvfjerdserne! Min far hentede grillkyllinger og pommes frites inde i Løgstør. Han vadede igennem vandet ind og hentede mad til os allesammen. Min onkel gav. Hans forlovede - min moster - var vred på sin tilkommende, fordi han brugte så mange penge lige inden deres bryllup, som blev holdt et par dage senere. Når jeg ser på dit billede, ja så tænker jeg på den oplevelse:-)
  Rigtig dejlig sommer til dig og dine....
  Kate

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kate - Sikke minder! Og det er jo fantastisk med traditioner :-)

   Vores har også på gået de sidste mange år, så jeg håber at ungerne med tiden vil få gode minder på den konto :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Nej ikke lige med mad- men en god rigtig grillkylling med agurkesalat til er da bare noget af det bedste. Tænker på hvordan min mor en sjælden gang købte sådan nogle hjem istedet for at lave god og nærende 80'er kost.
  I øvrigt godt at høre at ikke alle kun spiser det "korrekte" mad.. Hørte lige Christine Feldthausen tale om hvordan man viser hvor veluddannet, hvor meget styr man har på sig selv og sit liv hvis man spiser det rigtige mad, træner og er fit... må indrømme at vi fik pizza igår- så befriende at høre at I fik lækre snaskede kyllinger ;-)
  Som hun sagde ville det være ærgerligt ikke at spise en is af angst for hvad den nu kan skade- hvis man nu fik en tagsten i hovedet i morgen- så ville det være megaærgerligt ikke at have nydt livet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Kathrine

   I ferien skejer vi ud! Og der er jo ikke noget der er usundt - kun i for store mængder, ikke? Mine ferieudskejelser har også kostet - for efter devisen man må yde før man kan nyde - har jeg i de sidste 2½ uge løbet snart 50 km :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. lige med mad har jeg ikke noget jeg skal have ,men en sommer uden softice ej det går ikke :)

  fortsat god ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja - soft ice er også min favorit!

   Håber du har fået spist en masse!

   Kh. Mette

   Slet
 4. Ja, vi har en tradition, at når vi er i sommerhuset på Ærø, som vi altid er i uge 32, så skal vi have pillerejer til frokost, og hvis vejret tillader det skal de nydes på terassen, mens vi sidder og kigger på havet og Fyn ovre på den anden side. Naboens hund kommer ind og får lidt rester. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja

   Åh ja - pillerejer - den er vi også på. Kæmpe arbejde men kanon resultat!

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...