tirsdag den 3. juli 2012

Post!

Der kommer ret mange gode pakker i min postkasse i disse dage! Jeg tror simpelthen aldrig, at jeg bliver træt af at åbne op for smukke stoffer og betænksomme gaver fra søde læsere?

Først og fremmest vil jeg vise jer 3 smølfer, som Marthe har været så sød at sende til mig. Hun fandt dem på en loppetur, og hun syntes efterfølgende, at jeg skulle have dem! Med i pakken var også et lille stykke meget smukt frotté - så alt i alt en pakke, der gjorde både Karen og jeg meget glade :-) Tusind tak Marthe - sådan en "bare fordi" gave kan slå benene helt væk under mig og give smil på læben i lang tid :-)


Derudover har jeg lavet en bytter med Marianne, hvor jeg har modtaget disse lækkerier. Det gule Miffy er jo selvsagt en af mine favoritter, men meget sjældent at finde. Dette er i super flot stand, og jeg glæder mig til at lægge det på plads sammen med den grønne variant, der allerede ligger på hylden. Kløvere og æbler er jo også lige mig - så tusind tak Marianne for en rigtig god byttehandel!Endelig er der landet endnu et sæt Bamse & Kylling og et fantastisk blåt stykke med skønne børn. Det minder ret meget om dette, som Mirjam har vist frem, og som jeg også har i den orange variant - men motiverne er større og anderledes.
5 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige bytterier :)

  SvarSlet
 2. Lækkert med pakker, det er så hyggeligt. Håber du får glæde af Bamse og Kylling sengetøj:-)

  SvarSlet
 3. Iih sikke fine ting du får med posten, kan godt forstå det varmer.

  SvarSlet
 4. Hej Mette!
  Tak for de søde ord : ) Jeg er så glad for at Karen og du sætter pris på den lille hilsen, ligesom jeg sætter pris på al den gode kreative inspiration jeg får af dig : )

  Dejlig dag til dig!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 5. Hov, jeg havde ikke lige set, at der var endnu et indlæg. :)
  Dejligt at du er tilfreds!!

  Det blå med børnene er bare SÅ fint!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...