torsdag den 5. juli 2012

Krea i eksil!

Trods min husvildhed, formåede jeg dog i pakkekaos og flyttekasser, at få samlet mig en lille Ikea-sæk med småprojekter, som jeg kan kaste mig over, mens vi bor hos min søster i disse uger. Igår aftes (efter 5 km. til Amager Strandpark-løb og picnic med hele familien) gik jeg igang med en sættekasse. Jeg fik målt, tegnet og klippet vliesline-firkanter ud - og det lykkedes også at få klargjort alle motiverne af en hel del af favoritstoffet :-) I aften står den så på tilskæring!

Én gang kreakvinde - altid kreakvinde? Tanken om 14 dage uden ville jo være helt uudholdelig?


17 kommentarer:

 1. Ih den bliver lækker:-), pakken fra cc er lige kommet, så jeg skal også i gang i aften:-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og fedt - glæder mig til at se de færdige sager :-) Håber Storm har det bedre?

   Slet
 2. Det er nemlig rigtigt - en kreakvinde kan ikke sådan stoppes! ;-) jeg går også og spekulerer over hvilke krea-projekter der mon egner sig til at blive lavet ved en pool på Mallorca... ;-)

  Den bliver super smuk, den sættekasse! :-)

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria - Nej vel? Mon ikke det bliver noget med garn ved poolen?

   Slet
 3. Hihi... Man kan vel altid skabe sig et lille krearum, når trangen melder sig!

  Smuk bliver den... ;)

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina - Ja - og heldigvis for det :-) Og tak :-)

   Slet
 4. Det var da en rigtig god idé, det ville nok også være svært at holde fingrene i ro :-) hvor blir den fin og super sødt papir du har brugt! Go fornøjelse med den og ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa - Tisund tak. Det er ikke papir men stof, jeg bruger - så er der mange flere muligheder for søde motiver - i hvert fald i mine gemmer :-)

   Slet
 5. Jeg skal også snart igang med min første sætterkasse, men har ikke helt bestemt om det skal være med papir eller stof. Hvad bruger du vlieslinen til? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Nej det er jo heller ikke nemt at bestemme sig! Vliselinen bruger jeg til at stryge bag på stoffet og derefter skære til. Så trævler kanterne ikke, og det stives af og bliver nemmere at arbejde med. Jeg har lavet et indlæg om processen her: http://kirkesjov.blogspot.dk/2011/07/lidt-tips-sttekasser.html

   Kh. Mette

   Slet
 6. Waw hvor et arbejde Mette- der er bare så mange rum med forskellige mål i den sættekasse...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Kathrine - Ja, der er maaaaange rum - men det bliver så fint så fint :-) Er simpelthen så glad for at du skulle af med de kasser!

   Slet
 7. Hey Mette...jeg var lige ved at gå i gang med en sættekasse til Frederik. Jeg vidste ikke, du brugte stof - godt tænkt.
  Nu har jeg lige tjekket dine tips og føler mig bare SÅ klar...Dejligt at gå igang med noget, andre har afprøvet og ved, virker!
  Tak for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor fedt, at du lige kunne bruge lidt inspiration her fra - det bliver rigtig godt med stof - og jeg synes, at det giver lidt mere liv til sættekassen på en eller anden måde. God arbejdslyst med projektet!

   Slet
 8. Er det mon en patchwork lineal du har der på billedet? Hvor har du den fra? Er på udkig efter en med sådan nogle dupper på bagsiden, er det sådan en du har?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit

   Ja, det er det! Og den er så absolut uundværlig! De er en smule dyre, men holder evigt, så for mig har det været alle pengene værd og mere til. Jeg har købt den i min lokale patchworkbutik i Brønshøj, men de har også nogle i Stof & Stil. Jeg er dog ikke helt sikker på, at kvaliteten er super - og der er vist ikke dupper bag på. Du skal i hvert fald ikke købe de billige rulleskærere i Stof & Stil - de er simpelthen ikke pengene værd.

   Kh. Mette

   Slet
  2. Man kan købe nogle ru dupper i patchworkbutikker at sætte bag på linealen- et slags klistermærkeark mener jeg det er..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...