onsdag den 11. juli 2012

Min tyske pusher gør det igen!

Jeg er meget taknemmelig for min tyske pusher, som simpelthen er den bedste til at støve lækkerier op! Det er ikke fordi, hun er billig - tværtimod, men hendes evner udi skattejægeri er formidable :-) Og når der kommer pakke fra hende - ja, så bliver det en god dag! Tingene er altid i super fin stand, nyvasket og nystrøget - uhmmmm.

Vintage Graziela-æblerne og det blomstrede betræk er voksensæt, mens resten er juniorsæt. Og der er pudebetræk med til de fleste. Masser af skønt stof til fremtidige projekter, og en del af det kommer også til salg. Mon ikke der er andre, der kunne være interesseret i bidder af skatten? :-)

Betrækket med den tyske Ole Lukøje har jeg ikke set før, men jeg er helt solgt i figurene - giraffen, pingvinerne og bambi er da for søde?
  

Og se hvor fint, det er pakket ind, når det ankommer..... 11 kommentarer:

 1. wow en pakke - ville elske det hele :)

  SvarSlet
 2. Sådan en pakke gad jeg også godt modtage :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette. Jeg skulle ikke være så heldig at du lå inde med noget børnesemgetøj fra 70'er ne med bondegårds landskab m veje, en kirke . Dyr træer osv. ?? Jeg havde det som barn og vil så gerne ha det til min søn! Send mig en mail hvis du ved hvor det fåes ? ! Tusind tak caromani@email.dk

  SvarSlet
 4. Århhhh...hvor er du heldig!! Printet med ole lukøje er bare skønt

  SvarSlet
 5. Ov en pakke at modtage - tør slet ikke tænke på hvad du har betalt for den - men lækkert ser det ud!

  SvarSlet
 6. Skøn skøn pakke, er vild med det blomstrede!!

  SvarSlet
 7. Jeg ville passe på med at invitere Tamra og jeg hjem forbi! Hvem ved hvad vi kan finde på godt påvirkede af (de bløde) stoffet?? :o)

  SvarSlet
 8. Yummy! Er vild med den dersens giraf!

  Det er sjovt med de der pakker og hvordan de er pakket ind.
  Jeg modtog en gang en stor kasse fra England. Den var fyldt med flamingo-dimser. Jeg undrede mig over hvad det mon kunne være. Efter at have gravet rundt i kassen fandt jeg en lille pakke, viklet ind i bobleplast. Inde i bobleplasten lå der et stykke stof. :-D

  SvarSlet
 9. Hvor er du heldig, er især vild med det med fuglene på.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...