lørdag den 7. juli 2012

Louises tæppe!

Kan I huske lappe-lækkerierne? Louise, som købte 36 lapper af mig i de fineste retrobørnestoffer, har været igang ved symaskinen. Og sikke et resultat hun har fået? Det er Louises første patchworkprojekt, men det er da simpelthen blevet lige i skabet, hva? Super flotte og skarpe sammensyninger! Jeg ved, at Louise er meget glad for resultatet, og da hun sendte mig billederne af det, synes jeg også, at I skulle se det. Der var jo en del, der kommenterede på lapperne og glædede sig til at se det færdige resultat :-) Louise har desværre ingen blog - endnu? :-)

Og så sad jeg lidt og funderede over, hvad det er ved lige præcis dette tæppe, som gør, at jeg er lige lidt ekstra vild med det? Og jeg tror det er kombinationen af de grafiske retormønstre med æbler, hjerter og kløvere, og så de mere figur- og billedorienterede lapper? Det synes jeg giver et helt fantastisk liv til tæppet?

Hvis du også vil kaste dig ud i et lignende projekt, men mangler de helt rigtige stoffer, så sælger jeg gerne lapper. Du kan altid maile mig og høre vedr. pris - den afhænger lidt af hvor mange, hvilken str. og hvilke stoffer du ønsker :-) Min email er mettekirkeskovjensen@gmail.com.

9 kommentarer:

 1. Enig! Der er liv i hver eneste lap. Det er super fedt!

  Ps. der er giveaway på min blog : )

  SvarSlet
 2. Det er blevet super fedt:-)

  SvarSlet
 3. Ja, lækkert resultat!
  Nu må jeg hellere i gang med at få udvalgt stof til det patchworktæppe, som jeg har samlet stof ind til siden september! Efter ferien... hmm, mon det nogensinde bliver til noget? :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet flot... Helt fantastisk...

  SvarSlet
 5. Det er bare så super smukt!!!

  SvarSlet
 6. Sååå fin, er også ved at lave mit første tæppe, men er i tvivl om jeg mangler noget. Har skrevet en mail til dig :)

  SvarSlet
 7. hvor er det bare blevet super fint, og hel fantastisk stof :)

  SvarSlet
 8. Aldeles herlig! =)
  Nyt siste rest av helga! =D

  SvarSlet
 9. Jeg kunne ikke have gjort det uden din hjælp Mette, så tak! Er selv meget glad for resultatet og flere af venner og familie er imponeret. Kan ikke vente med at lillebror skal komme til verden og ligge og lege på tæppet :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...