tirsdag den 1. juli 2014

Et godt skridt - frugt i Happy Meal! (Sponseret indlæg)

Det er ikke første gang, at jeg samarbejder med McDonalds. Jeg gør det hver gang, de tager et skridt i den rigtige retning. Og dem har de taget nogle stykker af det sidste år.

Introduktionen af nøglehulsmærkede måltider og introduktionen af Smoothies uden sukker er to af de seneste rigtig gode skridt til at kunne vælge et sundt måltid - også på McDonalds.

Det sidste skridt de har taget er at introducere frugt i Happy Meal. Et Happy Meal kan nu være et rimeligt valg, da man som drikkevarer kan vælge vand, mælk eller juice - og i stedet for pommes frites kan man vælge gulerødder. Og så er der altså nu også en pose frugt i måltidet.

På vej hjem fra arbejde fik jeg besked om, at børnehavenbussen var en time forsinket. Det sker stort set aldrig heldigvis, men jeg tænkte åh nej - mega træt og sukkerkoldt barn! Jeg hoppede ind på McDonalds på vejen - nuppede et Happy Meal (og spiste selv cheeseburgeren!) - og da jeg hentede to trætte børn kunne de lige tanke op i klapvognen med æbler, gulerødder og en æblejuice. Det var et stort hit!

Da vi kom hjem, kom farmand hjem med en kæmpe melon - og Karen spurgte: "Skal vi ikke lave melondyr?" Det kunne vi da godt, så der blev udstukket pindsvin og elefanter - og ned røg de i en vældig fart :-) En super måde at få lidt ekstra frugt ned! Det kan ellers nogle gange være lidt svært, synes jeg, men hvis man tillader en smule leg med maden - så bliver det hele lidt sjovere :-)

 
Det med småt. Indlægget er sponseret. For at omtale frugt i Happy Meal har vi fået vouchers til McDonalds, så vi kunne smage. Men oplevelserne og glæden ved den lille overraskelse ved afhentning i børnehaven i dag - det er helt vores :-)
1 kommentar:

  1. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...