tirsdag den 28. september 2010

Første spæde skridt i Cyber-space....

Så skal det være! Jeg vil også prøve at blogge. Efter 6 måneder på barsel skal der ske noget nyt, og hvorfor ikke hoppe ud i - eller ind - i dette univers?

Måske er hverdagen for kedelig til at kunne underholde jer, men selv mener jeg, at min barsel er en fest, så mon ikke der kan komme nogle gode røverhistorier ud af livet som førstegangsmor? Derudover har jeg selv fundet meget inspiration hos andre bloggere - især dem med ufattelige kreative evner - så jeg ser også dette som en mulighed for at vise lidt af de kreative ideer frem.... hvis jeg tør.

Min datter, Karen 6 mdr., og jeg lever et hæsblæsende barselsliv med en super mødregruppe, motorisk legestue, babysalmesang, pushy mum, lagersalg og diverse kaffe og kage aftaler med veninder, der også er på barsel. Og dem er der mange af! Og flere på vej. Det er forunderligt som det pludselig vrimler med små børn i omgangskredsen, men skønt med en masse jævnaldrende størrelser, der kan få glæde af hinanden gennem livet.

Det, der fylder lige for tiden, er Karens forsøg på at kravle. Der bliver rokket frem og tilbage på alle fire og hvinet og skreget af både glæde og frustration. Det går mest tilbage, men er der spændende ting forude kan man godt komme frem! På krea-fronten er der gang i mit første patchwork tæppe - syet over pap og i hånden og al ting. En helt ny verden, men jeg tror og håber at resultatet bliver fantastisk. Der er knald på farverne og når det skrider lidt længere frem, skal jeg nok dele det med jer.

Tid til en lur - i hvert fald for Karen - og mon ikke der er et par praktiske gøremål eller to, jeg kan kaste mig over.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  2. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...