McDonalds havde inviteret kokken Claus Holm, som meget engageret fortalte om hans tilgang til mad. Om hvordan han fra at have været 2-stjernet kok har bevæget sig tilbage til udgangspunktet - nemlig at lave mad til helt almindelige danskere - og interessere sig for, hvad vi alle sammen spiser i dagligdagen. Om kicket ved at spise noget, som pirrer alle vores sanser og får oplevelsen til at hænge ved. Om smag og hvordan smag opfattes forskelligt af os alle sammen - og den udfordring det giver.
Og således inspireret fik vi bind for øjnene - og ja, man ser ikke så smart ud :-) Men sanserne skærpes - og blinde og bøvede smagte vi os gennem brødtyper, kødtyper, salater, tilbehør, saucer mm..... og da bindet kom af øjenene, havde vi hver i sær sat en masse krydser på et stykke papir! Og disse krydser blev så sendt i køkkenet, og ikke længe efter serveret for os hver især - MyBurger!
Og min var dælen dulme god! Det endte med en chillibolle, stegt kylling, rødbedechautney, romanisalat, løg og salsa!! Og lige ned i løgnhalsen røg den - og vi var alle hver i sær enige om, at det var en helt anden McDonalds oplevelse, når man selv har bygget :-)
Måske du nu er inspireret til at gå i tænkeboks og til august være med i konkurrencen "MyBurger"?
Smagskompaset med lidt inspiration...
En lille appetizer fra Claus Holm's hånd - en smagsbombe over hele smagskompasset
Moi!
Claus Holm....
En af smagebakkerne...
MyBurger!
Hold nu op det lyder til at have været en fed oplevelse! Det må altså afprøves på et tidspunkt, det er da den lækreste måde at fremtrylle et måltid på :D Mon det kunne bruges som party-underholdningselement... hmm...
SvarSlet