onsdag den 6. marts 2013

Smørebrødskunst?

Måske er det total NOT - eller også er det HOT? Jeg kan ikke helt finde ud af det?

Men jeg har leget lidt med alle mine spækbrætter (host host)! Og et eller andet sted synes jeg egentlig, at det er ret fedt? Man kan jo bare pille dem ned igen...

Lige nu sidder de bare med en enkelt klat elefantsnot, men der skal lidt mere til, hvis de skal blive siddende og ikke dreje. Men hvad synes I? Er det lidt for corny? Der var en på instagram, der foreslog en hæklet æggemad på et af dem?

Hvad synes I?
18 kommentarer:

 1. uden at fornærme dig :)så ligner det smørerbrætter klaskede på en væg, men når vi taler kunst så kan alt jo bruges, jeg vil ikke lyve og sige det ser godt ud, men det er jo bare min mening :) du bestemmer dit hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Helle - og det er jo hva det er! Smørebrætter klasket op på en væg :-) Jeg ved heller slet ikke, om det bliver - jeg forsøger mig frem. Lige nu prøver jeg dem af som kakler på vores TV-bord. Jeg vil så gerne bruge dem til noget mere end at smøre madder på :-) Elsker deres udtryk.

   Kh. Mette

   Slet
 2. Hmm.. Personligt synes jeg ideen lød bedre da du forklarede den, end hvordan den ser ud. Det er ikke lige mig - men smag og behag er jo meget forskelligt.

  Måske ideen med den hæklede æggemad opstod pga. mit billede af dine skærebrædder? http://www.genbrugblirguld.blogspot.dk/2013/03/sfs-send-flere-smrebrdder.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene

   Ja, det kan være? Og ja smag og behag er heldigvis forskellig. Men som sagt tester jeg flere ideer - der er jo også vindueskarme og andre flader i huset, der kan agere "testpersoner" :-)

   knus Mette

   Slet
 3. Svar
  1. Hej Dorte

   Skønt med delte vande :-) Men tænkte måske, at du var med på den :-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. Hvis du "insisterer" på at de skal hænges op, kunne du da bruge dem som underlag til fotografier ?

  Pia H.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia

   Det er da også en super idé! Kunne være fedt med nogle polaroid ovenpå...

   Kh. Mette

   Slet
 5. Jeg syns det ser ret cool ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen tak Mette - som du kan se, er vandene delte :-)

   Kh. Mette

   Slet
 6. Det holder ikke vand.
  Desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vundermutti

   Jeg er ikke endeligt overbevist endnu - så vi må se, hvordan det ender :-)

   Kh. Mette

   Slet
 7. Svar
  1. Hej Elisabeth

   Ja, måske man skulle lave noget der, når vi en gang får et nyt køkken :-)

   kh. Mette

   Slet
 8. Jeg syntes altså det ret cool...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie

   Ihh hvor er det fedt med forskellige holdninger :-)

   Kh. Mette

   Slet
 9. Jeg kan godt lide mønsteret og formerne - sådan harlekin agtigt.. Men med smørebrædder ved jeg ikke helt, det er nok lidt for specielt til mig ;)
  Men som Elisabeth skrive, så kunne det måske passe bedre i køkkenet. Du kunne jo evt finde en måde at hænge dem på kroge, så de kunne tages i brug og på den måde udgøre kunst samtidig med, at de lige kunne tages ned og ligges på bordet når der skulle dækkes op? :)

  SvarSlet
 10. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...