tirsdag den 5. marts 2013

En herlig morgendate!

I den Københavnske morgensol mødtes jeg kort med Helene, da hun havde lidt goodies til mig :-) Ikke dårligt at starte dagen sådan?

I posen var tre af de fantastiske Attilio og Birgit bøger og 7 smørebrætter (!!Stop så Mette)!! Bøgerne kan jeg simpelthen ikke stå for. Tegningerne, historierne - det hele er bare så herligt.Og nu er der tre mere til samlingen. Tusind tak Helene :-) Det kan kun blive en god dag!11 kommentarer:

 1. Haha. Sikke en masse gæster du efterhånden skal have på besøg, med alle de smørebrætter. God dag til dig ! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! :-) Overvejer alternativ anvendelse af nogle af dem - men nu må vi se, hvad det ender med :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Jeg er også fan af de bøger - jeg har de to øverste og én til. Carla får slet ikke lov til at komme i nærheden af bøgerne, da hun har en tendens til at hive siderne ud.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der bliver også bladret meget forsigtigt i vores :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. Jeg har nr. 1,2,4,5,6,7 og 10
  Sælger gerne hvis nogen er interesserede :)

  SvarSlet
 4. Ih, de bøger har jeg læst op af i årevis, kan dem næsten udenad. De er ca. 40 år gamle. Den mest populære her i huset er Pippi Lotte

  SvarSlet
 5. Lyder som en perfekt morgen-date, Mette! Håber resten af dagen har været lige så god som starten! : )

  Knus herfra : )

  SvarSlet
 6. Heldige dig:) Ps: der stod i går sådan et laminat klapbord i en genbrugs på Nørrebrogade (den ved Nørrebro st, skråt over for Elgiganten)....

  SvarSlet

 7. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...