fredag den 15. marts 2013

Karen 3 år!

For tre år siden kom Karen til verden - og det fejrer vi i dag :-) Det har været sjovt at opleve den første fødselsdag, hvor hun virkelig har vidst, hvad det går ud på, hvilken dag det var og næsten ikke kunne falde i søvn i går pga. spænding :-)

Og vi havde besluttet at give hende en cykel! Den første rigtige cykel - og selvfølgelig skulle den være lilla - eller Barbalilla, som Karen siger :-) Og jeg ville ønske, at jeg havde hendes smil på film, da hun åbnede døren til stuen og fandt sin gave! Hun røg direkte op på jernhesten og havde dårlig tid til at spise morgenmad. Fantastisk!

Håber I alle får en dejlig dag - det er jeg helt sikker på, at vi gør :-)

Og tak til moster, der havde surprise-pyntet på trappen med flag - så jeg fik lige et billede af familien, der vinkede farvel, da jeg smuttede på arbejde :-)14 kommentarer:

 1. Stort tillykke til Karen! :D

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende og ha' en fortsat rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende - Det ser ud til at have været en dejlig morgen for fødselsdagsbarnet

  SvarSlet
 4. Nårh hvor er hun sød på sin nye cykel - stort tillykke med hende Mette! Ønkser Jer en dejlig dag. Kh. Louise

  SvarSlet
 5. Hvor er hun skøn!
  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 6. HAPPY BIRTHDAY sweetie pie!!!! Let your parents spoil you! Eat loads of cake and enjoy your day!!!

  SvarSlet
 7. Tillykke med hende :-) Den cykel har min datter også, og vi er simpelthen så glade for den. Det tror jeg bestemt også i bliver.

  SvarSlet
 8. Tillykke, vi har lige haft børnehaven på besøg til pernilles 6 års fødselsdag. Mærkeligt at det var sidste fest med børnehaven for hende. For første gang har hun været meget præcis omkring hvad der skal foregå og hvad der skulle serveres. Men hun er også så stor at hun selv kunne hjælpe lidt med forberedelserne. Det går stærkt. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 9. Tillykke med Karen fra alle os i Hvidovre.

  SvarSlet
 10. Tillykke med Karen fra alle os i Hvidovre.

  SvarSlet
 11. Stort TILLYKKE med Karen! Super skønne billeder, jeg kan nesten fornæmme hendes glæde over sin nye PUKY igennem skærmen! ;D

  Hav en skøn weekend, Mette!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 12. ӏ wаs recommended thiѕ wеb sitе by my cousіn.
  I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!

  Here is my web blog; Chemietoilette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...