mandag den 11. marts 2013

Mandag!

Normalt er mandag ikke en dag, jeg ser frem til. Men denne mandag var anderledes. For der fik jeg min mand hjem efter 5 dages drengerøvstur i de østrigske alper. De skulle have været hjemme ved midnatstid, men pga. vejret i Nordtyskland, landede de på matriklen kl. 6.45.... Lige præcis 15 minutter før den deadline, som de havde fået af søs og jeg :-) God timing.

Og det har faktisk været hyggelige 5 dage med min Karen! Intimitet og nærvær, hygge og favoritmad - bare mor og Karen. Og besøg af bedsteveninder og masser af leg med fætter og kusine.

Men det var en meget glad Karen, da hun hørte bilen i morges :-) Og en meget glad far, der trådte ind af døren. Mon ikke sådan 5 dages drengehygge kommer godt tilbage til os, der var herhjemme? Det tror jeg :-)
Fuglene fodres sammen med fætter og kusine

Altid noget at rydde op...

Søndag trængte jeg til en morfar på sofaen mens Karen sov til middag,,,

Røde kinder efter en tur på legepladsen i stiv kuling  - brrr

Klatkager!

Togkørsel!

Hulebyggeri med veninden...

3 kommentarer:

  1. Sure looks as if the two of you had a great time :) But I bet it´s just as lovely to have daddy back :) xo

    SvarSlet
  2. Man fornemmer stemningen på dine billeder :)

    SvarSlet
  3. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...