tirsdag den 13. marts 2012

Graziela-nøglesnor

Endnu en nøglesnor har set dagens lys. Den blev syet sammen i bussen på vej hjem i går, og kan så i dag komme videre til sin nye ejer :-) Den er med Grazielas æbler i blå og grøn - en rigtig dejlig forårsnøglesnor?


8 kommentarer:

 1. ej hvor er den fed! Syer du stoffet på i hånden?

  SvarSlet
 2. Jeg kan til stadighed undre mig...
  HAR dit døgn kun 24 timer, helt lige som alle andres ???

  Kh. Lene.

  SvarSlet
 3. Den er blevet rigtig lækker og støtter op om Frøken Larsen I/S's spørgsmål :O)

  SvarSlet
 4. Tak for de søde ord :-)

  Mht. hvordan stoffet syes på - så har jeg lavet en DIY her: http://kirkesjov.blogspot.com/2011/07/diy-at-sy-stof-pa-hklerierne.html

  Og Frk. Larsen (Tulle Momsemor) - Nope, der er kun 24 :-) Men lige for tiden er de også meget godt fyldt ud de timer, der er :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Når nu du er så kreativ, kan du så ikke finde på en anden måde, at lave nøglesnor sådan, at man slipper for de "nøgleholdere" der med en fjeder holder på nøglen. Fjedrene holder ikke ret længe.

  Eller er det måske meningen, at fjedrene kun skal holde i kort tid sådan, at man hele tiden kan skifte snoren ud, inden man bliver træt af den gamle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik

   Netop for at undgå det problem, bruger jeg nogle karabinhager af god kvalitet. Jeg har ikke oplevet, at de går i stykker - endnu! :-) Førhen brugte jeg nogle billige, men de gik netop i stykker.

   Og nej - de skulle gerne kunne holde.

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...