onsdag den 7. marts 2012

Endnu et babysengesæt flyver fra reden!

Det gule sengesæt er nu flyveklar og ryger videre ud i den store verden i morgen. Det er altid svært at skille sig af med smukke ting, men jeg bliver bedre og bedre til det :-) Dette gule er en af favoritterne - og indtil videre kan jeg huske ethvert sæt, jeg har lavet og sendt afsted. De har alle en plads i mit hjerte :-) Og så håber man jo altid, at de også får en plads i et nyt hjerte, når de når frem og bliver taget i brug. Har I andre det også sådan med de ting I laver til andre?7 kommentarer:

 1. Suk, hvor er det fint..Kan godt forstå, at det har en særlig plads i dit hjerte. Jeg knytter mig også utrolig meget til ting og har det lidt på samme måde, når jeg sender loppefund afsted med posten - Også selvom de ikke er "hjemmelavede".. Netop fordi at jeg har søgt efter hver og en og købt lige netop den ting, som har givet mig den rigtige glade fornemmelse i kroppen, når jeg har spottet den. Men man kan jo ikke beholde alt selv - Og så er det dejligt at kunne glæde andre. Jeg er sikker på, at sættet vil skabe stor glæde hos den heldige modtager :)
  Jeg viste for øvrigt den fine pude frem på bloggen forleden dag. Glæder mig til at tage den i brug ;) Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 2. Ja, bestemt!! - Sådan har jeg det også med mange af mine kreationer. Jeg vil sige til din trøst, at det sengesæt, som du har syet til mig, også har en plads i mit hjerte - det er simpelthen så fint, og jeg nyder det, hver gang det er på. Det er jo ikke værst at tænke på - at ens ting gør andre folk glade!! :-)

  Og hvor er det bare smukt, dette sengesæt. Men ikke så smukt, som det jeg fik! ;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Nej hvor er det skønt, nogle dejlige farver vil jeg give dig ret i..
  Kh Camilla
  blog træf http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det er virkelig fint!
  Kan godt forstå dine lækre kreationer, bliver hængende i hjertet, det gør langt de fleste af mine også, men må dog erkende at jeg efterhånden ikke kan huske hver og et par bukser f.eks.

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet flot Mette!! Super fint..

  Ja må sige, sådan har jeg det virkelig også med mine kreationer, der er jo blevet lagt en masse tid og sjæl i det, så man får jo et slags forhold til dem og altid vil have en plads i ens hjerte. Men så kan man jo trøste sig selv med at det er fløjet fra reden og landet et godt sted hvor der bliver taget godt af det:)

  Vh Mia

  SvarSlet
 6. Jeg er glad for mine orange elefanter, men de gule er fa.... også bare SÅ lækre :)
  Dygtige Mette og heldige modtager!!
  kh

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare flot og rigtig glade, friske farver.
  Det kan man ikke andet end blive glad for at modtage :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...