søndag den 25. marts 2012

Åh sommertid - fortæl mig, jeg ikke er den eneste...

.... med et pivfriskt barn kl. 20.45! Hvor sød hun end er med morgenhår, så vil man nu gerne have ro på dette tidspunkt :-)

10 kommentarer:

 1. Vi sprang eftermiddagsluren over, så vi havde et meget træt barn, der dog var meget forvirret over at det stadig var lyst da han blev puttet!
  Har den her bedvidende facebook ven der hver gang ved sommer/vintertid skriver hvordan de i ugen op til, hver dag har skubbet sengetiden en smule, så de har ingen problemer!
  Nå nå, men hos alle os der altså først kommer i tanke om det der med uret når de siger det i nyhederne, der må vi gøre det på den hårde måde;-)

  SvarSlet
 2. Nope! Du er bestemt ikke den eneste! Vi fik Lara i seng for en halv time siden - efter en times kamp. Det endte ed, at hun fik lov til at sidde i sofaen hos os - og heldigvis sover hun nu. Men ja, det er altid et problem, når vi skifter tid!
  Det kan være, man skal melde sig ind i foreingen mod sommertid? ;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Vi har været til familiefødselsdag i eftermiddag, så det to meget meget trætte børn der gik omkuld 19.00 præcis. Tror jeg vil høre om vi ikke kan lave en tradition med at der festes hver søndag ved sommertid - det virker super godt. :)

  SvarSlet
 4. Åh ja (vil dog ikke fortælle, hvornår mine puttede sig idag), men har prøvet det andre år, men hva, det er pænt effektivt... IMORGEN, og én dag fra eller til, det går nok :)

  SvarSlet
 5. Da klokken var 20.16 lå alle børn i deres senge.....alle 3, som vel og mærket er henholdsvis 6,8 og 10 år Og jeg har ikke hørt det mindste pip fra dem siden. De har leget ude hele dagen, spillet stikbold og været i Madsby legepark og på banegården for at smage gratis is. Dejligt med trætte børn på en dag som denne.....jeg derimod er lys vågen.

  SvarSlet
 6. Du er IKKE den enste! Jeg er lige ved at rive mine hår ud! Men nu er der ro!

  SvarSlet
 7. Heldigvis ingen problemer her, mindstemanden gik i seng kl 19 og sov 10 min senere.

  SvarSlet
 8. åh vi kæmpede også lidt her til aften!!! Men nu sover de begge dejligt, så må vi se hvor tidligt de står op i morgen....måske kl. 5, men så er vi også heldige!!!

  SvarSlet
 9. Du er IKKE den eneste.. puttede bassen kl 19, (eller 18 i hans verden), og han sov ikke før klokken var over 20. Og skreg og skrev og ville ikke sove.. CURSE YOU SOMMERTID -.-

  SvarSlet
 10. Absolut ikke den eneste. Her kom hun faktisk senere i seng end normalt men det tog stadig til kl 9:30 før der var ro:-( sikkert med en sur og træt unge i morgen tidlig!!!!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...