tirsdag den 13. marts 2012

Fantastisk Barbapapa-kjole!

Ja, indlægget kunne også have heddet "Reddet på målstregen"...  for jeg har søgt med lys og lygte efter en Barbapapa-kjole til Karen, som jo fylder to på torsdag. Desværre uden held. Men selvfølgelig er Tamra løsningen, for hun havde dette skønne Barbapapa -stof i gemmerne :-) Og vi kan jo så afsløre, at vi er i gang med Avesjov-kjoler også, men nu blev denne kjole altså den første, hvor mønsteret og pasform bliver testet.

Men er den ikke bare skøn? Hun bliver ellevild den lille, og jeg er sikker på, at hun vil have den på lige med det samme, når hun åbner pakke torsdag morgen. Og heldigvis bliver hun kun to, så hun læser ikke med her - og jeg kan derfor få lov at vise jer den :-)

Som sagt bliver kjolen en del af Avesjov-kollektionen - og den kan som alt det andet laves, lige som du vil have den, og med de motiver vi ligger inde med. Princippet bliver som denne med lidt puffede ærmer og rib i ærmer og hals. Prisen bliver 349 kr. til og med str. 4 år og 399 kr. i størrelser større end 4 år.


7 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin - det er da sikkert, at hun vil have den på med det samme :D

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se den på en glad pige.

  SvarSlet
 3. Hvor fint. Og helt perfekt til en 2 årig.
  Kh. MiA

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin, hun bliver rigtig glad for den.

  SvarSlet
 5. Nej hvor er den altså sød!!

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare sød - jeg holder øje med udbudet :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...