tirsdag den 17. december 2013

Julegave Top 5 i vores lille biks :-)

Hvis man udelukkende kigger på vores lille shop - ja, så er pakkerne under træet i år farverige, hyggelige og lidt finurlige :-)

Vi fik lyst til at lave en lille top 5 over julesalget - og husk, at det er senest den 20. december, der skal bestilles, hvis der skal ligge en pakke fra Kirkesjov under træet i år :-)

Det vi har solgt allermest af er Babushkadukker. Der er blevet solgt så mange julebabushkadukker, at de desværre er udsolgt, men der er også solgt rigtig mange af alle de andre 7 varianter, vi har.
 


Dernæst kommer melamintallerkenerne. De er nu også helt igennem fantastiske - og ikke mindst meget anvendelige :-)


Kaninlampen er der også mange, der får glæde af. Om det er mor, der skal bruge den som nat-/ammelampe - eller om der er en lille, der skal have et lille lys i mørket, ja, det er ikke til at vide.


Norsu sparebøsser er der også mange børn, der får. Men hvad er også bedre end et sted at gøre af sine sparemønter?Til sidst vil der være mange børn, der efter julen kan hygge sig med at tegne med de skønne Miffy tuscher - eller måske bare lege med dem, som de er?

 
Og så vil vi gerne benytte lejligheden til at sige jer alle sammen mange tak for et forrygende julesalg!

1 kommentar:


  1. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...