lørdag den 21. december 2013

Englebørn!

På Instagram har der et stykke tid floreret de sødeste englebørn. Børn lavet om til engle med glimmer, vinger og skyer :-) Det er en super sød idé, og jeg gav mig den anden dag i kast med at omdanne de små i familien til rene englebørn. Og det lykkedes - som jeg skrev på Instagram, så kan selv små banditter blive til engle!

Jeg synes, det er en fantastisk idé til en lille personlig gave til bedsteforældrene? Det eneste det kræver er, at et billede skrives ud (jeg har bare printet på almindelig printer), billedet klippes til og limes på hvidt karton, vinger og sky tegnes rundt om billedet - klip, klip, klip - og så lidt glimmer på vingerne!

Nu mangler der bare en snor, og så er der fine personlige ophæng til juletræet :-)

Har du også lavet engle?

3 kommentarer:

  1. Ja jeg ar også bidt mærke i dillen med englebørnene. Har ikke selv fået fremtryllet tiden til at kaste mig over projektet, men så måske til næste år. Super god ide i hvert fald :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er de søde, et hit er jeg sikker på... :0)

    SvarSlet

  3. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...