søndag den 21. juli 2013

Den allersidste dag inden arbejdet kalder igen....

Så er det søndag - en skøn sommersøndag med masser af varme - men desværre også den sidste dag i ferien, inden det i morgen hedder arbejde igen!

Vi nyder den sidste dag  i fulde drag, og med masser af fantastiske ferieminder. Vi har virkelig hygget os, og eneste minus er, at min telefon er stået af, og dermed ligger alle feriebillederne godt og grundigt isoleret uden mulighed for at blive delt med jer lige nu :-( Øv!

Dagen i dag startede rigtig dejligt. Min mand sov længe, og Karen og jeg lavede en lækker brunch til ham, og vækkede ham kl. 10. Vi plukkede rabarber i haven og lavede kompot, vi bagte boller og klatkager, og ikke mindst dækkede vi op med det fineste huset ejer. Det hele blev indtaget på terrassen, og vi kunne trille der fra :-)

At ferien er slut betyder også, at webshoppen er åben igen - så bestil endelig løs :-) Alle modtagne ordrer i ferien afsendes i morgen.






6 kommentarer:

  1. Øv altså det var det blå lotus! Der stod en fin blå lotus gryde på Ingersev boulevarden i Århus i dag. Så desværre ikke prisen da jeg mente det var det orange du samlede på. Leder du stadig efter sådan noget eller går det bare videre til andre samlere?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa! Jeg leder skam efter det, så tænk meget gerne på mig en anden gang :-) Det er meget sødt af dig :-)

      Kh. Mette

      Slet
  2. Det lyder som om I har haft en god ferie! Jeg kan ikke lade være med at savle over havemøblerne! Dem vil jeg vildt gerne eje. Men jeg har længe tænkt over, om man sidder godt i dem?

    Kh. Jenny

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jenny

      Dexter altså også skønne. Og ja, man sidder fantastisk godt i dem :-)

      Kh. Mette

      Slet
  3. velkommen tilbage fra ferien- håber du kan beholde lidt feriestemning- bare ugen ud !! og så tænke at der er lidt sommerferien igen i næste weekend :-) fortsat God sommer til dig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ellen Kathrine

      Tak - og det går ret godt med at lade som om, at det stadig er ferie. En kanon Robbie Williams koncert hjalp på det i går - selv om dagen i dag så føles en smule lang :-)

      Også rigtig god sommer til dig!

      Kh. Mette

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...