mandag den 1. juli 2013

Nyheder, opfyldning og ferie!

Så nærmer sommerferien sig, og det betyder også, at webshoppen holder et par ugers ferie :-) Den er ikke lukket, men pakning og afsendelse holder ferie. Det betyder, at de sidste ordrer inden ferien skal være modtaget senest torsdag den 4. juli 2013 kl. 21. Ordrer modtaget herefter afsendes først mandag den 22. juli 2013.

Men hylderne er fyldt op igen! Der er i dag landet tre nye varianter af de fantastiske melamintallerkener designet af Ingela P. Arrhenius, nye forsyninger af Babushka/Matryoshkaer med dyr og personligheder - og endelig er der lidt nyt på vej til vi åbner igen efter ferien :-) Der er nemlig skønne madkasser fra Blafre på vej udformet som ugler og traktorer! Og så er der nye skønne minibabushkaer på vej i både en cirkus og en robot version! Skønne ting til både pige- og drengeværelset!

Husk at vi har fri fragt på alle ordrer til Danmark! Og vi modtager som altid gerne forudbestillinger på de nye ting på mailen: mettekirkeskovjensen@gmail.com

Shoppen finder du her.

Mariehøne, giraf og kanin er de nye varianter...

Og dem her er der fyldt op af

Robot og cirkus babushkaer i ministørrelse, pris 149 kr.

Og fantastiske madkasser med god plads, plast uden kemikalier og madkasser der simpelthen elsker at komme i opvaskemaskinen - what is not to like? :-) Pris bliver 165 kr. Vi får grå og rød traktor hjem og lilla og gul ugle.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...