søndag den 21. juli 2013

Den allersidste dag inden arbejdet kalder igen....

Så er det søndag - en skøn sommersøndag med masser af varme - men desværre også den sidste dag i ferien, inden det i morgen hedder arbejde igen!

Vi nyder den sidste dag  i fulde drag, og med masser af fantastiske ferieminder. Vi har virkelig hygget os, og eneste minus er, at min telefon er stået af, og dermed ligger alle feriebillederne godt og grundigt isoleret uden mulighed for at blive delt med jer lige nu :-( Øv!

Dagen i dag startede rigtig dejligt. Min mand sov længe, og Karen og jeg lavede en lækker brunch til ham, og vækkede ham kl. 10. Vi plukkede rabarber i haven og lavede kompot, vi bagte boller og klatkager, og ikke mindst dækkede vi op med det fineste huset ejer. Det hele blev indtaget på terrassen, og vi kunne trille der fra :-)

At ferien er slut betyder også, at webshoppen er åben igen - så bestil endelig løs :-) Alle modtagne ordrer i ferien afsendes i morgen.


7 kommentarer:

 1. Øv altså det var det blå lotus! Der stod en fin blå lotus gryde på Ingersev boulevarden i Århus i dag. Så desværre ikke prisen da jeg mente det var det orange du samlede på. Leder du stadig efter sådan noget eller går det bare videre til andre samlere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa! Jeg leder skam efter det, så tænk meget gerne på mig en anden gang :-) Det er meget sødt af dig :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Det lyder som om I har haft en god ferie! Jeg kan ikke lade være med at savle over havemøblerne! Dem vil jeg vildt gerne eje. Men jeg har længe tænkt over, om man sidder godt i dem?

  Kh. Jenny

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jenny

   Dexter altså også skønne. Og ja, man sidder fantastisk godt i dem :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. velkommen tilbage fra ferien- håber du kan beholde lidt feriestemning- bare ugen ud !! og så tænke at der er lidt sommerferien igen i næste weekend :-) fortsat God sommer til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Kathrine

   Tak - og det går ret godt med at lade som om, at det stadig er ferie. En kanon Robbie Williams koncert hjalp på det i går - selv om dagen i dag så føles en smule lang :-)

   Også rigtig god sommer til dig!

   Kh. Mette

   Slet
 4. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...