fredag den 11. maj 2012

Husk!

Et lille reminder-indlæg med lutter gode remindere! Først og fremmest er det fredag, og dermed er weekenden lige om hjørnet - det er da en god start?

Og så er det i dag, at DesignKartellet fejrer 1-års fødselsdag! Der bliver mega gang i butikken med super gode tilbud, bobler, kager, musik og mulighed for at møde stort set alle 15 piger. Jeg håber, at en masse af jer vil kigge forbi, og hjælpe os med at gøre det til en festlig dag? Jeg er der selv hele aftenen, og i dagens anlednign har vi åbent til kl. 21, så der er rig mulighed for at stikke af efter ungerne er puttet og deltage i festlighederne :-) Adressen er Frederikssundsvej 163, 2700 Brønshøj.


Og så vil jeg også lige minde jer om min elefantastiske Give Away, hvor der er hele 4 sæt juniorsengesæt på spil med de skønne elefanter. Du kan tilmelde dig her, hvis du ikke allerede har gjort det. Og husk at din kommentar er gemt, selv om du ikke lige kan se den. Den ligger bare til sidst i rækken, og derfor skal du trykke på "indlæs flere" (måske mange gange), før den dukker op.Og endelig så en lille serviceoplysning. Alle varer fra ByGraziela og skoene fra Livie & Luca er nu i shoppen. Så hvis du skal sikre dig et par fede børnesko, så er det nu - der er kun ét par af de fleste og meget få størrelser. Mange har benyttet sig af at forudbestille, så der er allerede røget en del. Vi er i gang med at kigge på næste kollektion, som allerede er på gaden i juli/august!4 kommentarer:

 1. Tillykke med Design Kartellethåber I får en hyggelig aften:)

  SvarSlet
 2. tillykke med årsdagen, det er en skam at jeg bor så langt væk.

  SvarSlet
 3. Jeg overvejede lidt - mærker som Alba Baby og Duns ville da også passe lige ind i din shop?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen Elisabeth.

   Det har vi også overvejet, men lige nu er der desværre ikke mulighed for at få disse mærker ind, da de har lukket for tilgang af nye forhandlere :-( Men måske en gang i fremtiden :-)

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...