onsdag den 30. maj 2012

Som en bolchebutik!

Jeg er igang med at "afregne" gamle byttehandler. Det er ingen hemmelighed, at jeg er bagud, så nu prøver jeg at få hanket op i de løse ender. Det ser nu lækkert ud, når det sådan ligger der det gamle retrostof, hva?

Jeg er lidt handicappet i disse dage, og kan derfor kun tage dårlige billeder med min iPad. Manden min er (endnu en gang) i Finland - så jeg håber, at der vanker endnu et mumikrus til samlingen :-)


12 kommentarer:

 1. Ser dejligt ud alle de stoffer . Har du modtaget min mail?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg .... mangler lige fra en enkelt - så får I alle en mail :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Det var godt - for det er jo blandt andet til dig :-)

   Slet
  2. Det vil jeg glæde mig til.

   Slet
 3. Det ser ud som noget der burde flytte hjem til mig ;0) hæ hæ....

  SvarSlet
  Svar
  1. He he - se nu bliver jeg jo i tvivl om jeg skylder noget til dig? :-) Men der er da røget nogle pakker afsted i din retning på det sidste :-) Har du fået sko mm.?

   Slet
  2. Jeg har fået det hele, no worries! :0)

   Slet
 4. Hej Mette!
  ...Nu er det vel ikke fordi jeg ligefrem tror du står og mangler retro stoffer, men jeg vil da gerne give dig et lille "psssst" om min aller første Give away, som er skudt igang på min nye, lille blog :) Dejligt, ved du, om du tager dig tid til at kigge forbi,-du skal være velkommen :)

  I øvrigt nogle super lækre drenge-knickers du har lavet (vist i dit forrige indlæg)! Laves de mon i de større størrelser, omkring til en dreng på 6 1/2 år? :)

  Ønsker dig en rigtig god aften videre!

  Mkh Marthe, Norge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marthe

   He he - nej, jeg mangler nok ikke, men vil da kigge forbi din blog :-) Har nu også været forbi - dejligt at du har fået startet en blog :-)

   Knickers'ne laves helt op til str. 146, så 6½ år kan vi sagtens klare. Prisen er 249 kr. + porto. Du kan bare skrive en mail til mettekirkeskovjensen@gmail.com, hvis du skal have et par :-)

   Også god aften til dig!

   Slet
 5. Tror godt jeg kan fornemme din glæde :O)
  Rigtig dejlige farver og mønstre!

  Sommer Smil fra Tulle Momsemor

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...