onsdag den 15. februar 2012

Det færdige resultat!

Først og fremmest tusind tak for den store respons på dagens sættekasseprojekt. Fedt med hilsner både på bloggen, på mail og på Facebook :-) Jeg fik virkelig lyst til at få den færdig og vise jer det færdige resultat - og det får I her :-) Den er blevet mega fed, og jeg kan stadig undres over alle de lækre børnestoffer jeg har i min samling. Jeg var undervejs i tvivl, om jeg kunne fylde den ud med favoritter - men det endte jo med, at der var en pæn del, der ikke kom med - så samlingen må siges at være ret omfattende efterhånden :-)

Der har været rigtig mange henvendelser på, om den er til salg. Og ja, det er den - eller rettere - det var den. For den er solgt :-) Men jeg har to hvide mere - og to lyseblå. Så hvis du skal have en, så råber du bare op. Prisen er 399 kr. + 65 kr. i forsendelse som pakke (selvhenter). Jeg glæder mig til at prøve at lave en lyseblå - en rigtig drengeversion med blå, grønne, gule og brune farver - mon ikke også, at det bliver meget fedt?

Og så har der også været rigtig mange spørgsmål vedr. fremgangsmåde. Jeg har tidligere vist lidt fif til hvordan man bruger sine stofrester i sin sættekasse - så kig her, hvis du er nysgerrig :-)
14 kommentarer:

 1. Sikke et godt resultat. Den er virkelig blevet flot!!!
  Og super fedt at du henviser til din DIY - dét er jo bare en gave.
  Hilsen Kristia

  SvarSlet
 2. Hmm...

  Jeg kunne egentligt godt tænke mig at købe en sættekasse (til en pige), en elefant suttekæde i lilla, og en elefant pude i lilla, orange, rød, lyserød og gul...

  Hvordan kommer jeg lige om ved det?

  SvarSlet
 3. Man kan jo helt gå på opdagelse i den sættekasse! Eye candy! :)

  SvarSlet
 4. Julie - Tusind tak :-)

  Kristina - Også tak til dig - og dejligt hvis du kan bruge mine små fif. Det er jo det, det hele handler om, ikke? At dele små tips og tricks :-)

  Berit - Tak skal du ha' :-)

  Karen Elisabeth - Du skriver en mail til mettekirkeskovjensen@gmail.com - så finder vi ud af det!

  Marianne - He - fedt udtryk. Men ja - det er da lige hvad det er! Eye candy!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Så SKØNNE farver!!!! Love it Mette!

  SvarSlet
 6. Super fed! Elsker stofferne og farverne...
  Har malet endnu en sættekasse for at afprøve dit 'trick' at bruge stof deri - glæder mig til næste skridt, selvom jeg nok ikke har lige så mange skønheder som dig;)
  Du har fået min sidste mail ik? (ingen stress over det - blev bare lige i tvivl;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Den er skøn, elsker alle de fede stoffer:-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare super fin :)

  SvarSlet
 9. wow den er blevet vild lækker... få selv helt lyst til at forsøge mig, men er desværre ikke ejer af så fine stoffer. Var det mig, der havde sådan en lækkerhed ville jeg ikke kunne nænne at sætte småting i den, for så kan man jo ikke se alle de lækre stoffer

  SvarSlet
 10. Jeg synes virkelig, at den er flot! Den er meget 'mig' med den hvide ramme og de mange forskellige farver i stedet for det farvekoordinerede.
  Hvis jeg havde plads, skulle vi have en mere.. hehe, men herhjemme er det snart kun lofterne, der ikke er tildækket med ting og sager.

  Kh Line

  SvarSlet
 11. Vicki - Tusind tak - sådan en kommentar fra dronningen over sættekasser er jo guld værd :-)

  Anne - - Ihh hvor fedt - glæder mig til at se din - er sikker på, at du har rigtig mange skønheder at putte i den :-) Har fået din mail - og også svaret :-)

  Tamra, Line og Retroknappen - Tusind tak!

  Nørkle Tøserne - Nej - billederne gør det vel ud for figurer stort set - jeg ville heller ikke putte ting i den :-)

  Line - Ja, mon ikke den er lige dig? :-) Vi har jo ret ens smag :-) Og ja - det duer heller ikke at lave ting til Karen, da der ikke er nogen steder at hænge eller sætte det!

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...