onsdag den 29. december 2010

Hjertefest-gave igang

Der har været travlhed med jul og familie den sidste uge, men derfor skal den donerede gave til Hjerternes fest jo alligevel laves og sendes til den glade vinder. Der blev valgt en bold i drengefarver, så nu har jeg klippet og riet - og nu skal der bare syes sammen. Jeg håber, at modtageren bliver glad for den :-)

8 kommentarer:

 1. Hehe, hvor sjovt - jeg gav en hæklet bold væk, og er netop i disse dage igang med at hækle african-flower 5-kanter til den store guldmedalje (læs:12 - hehe), sjovt nok også i drengefarver (nok i virkeligheden ikke så underligt, når modtageren nu er den samme!).
  Hvor bliver din bold bare fin! Er vild med dit stof-valg!
  Ha' en rigtig dejlig onsdag aften.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Hej Jane

  Ja, jeg så godt at du også skulle igang med noget lignende. Dine hæklede bolde er virkelig smukke - tror du man kan lære det uden at være en haj til at hækle? Tror det ville være noget for mig at prøve.

  Og tak - og hav også en skønno aften!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. KLART, du kan lære det - jeg fandt en DIY ét eller andet sted på de dersens african-flowers, og så har jeg forsøgt mig frem. Jeg er ikke så sej udi at lave hækle-DIY'er, men måske jeg skulle forsøge mig i det nye år?!

  SvarSlet
 4. Her var det jammen mange fine stoffer samlet i en krans, ja! Blir spennende å se den fiks ferdige ballen. Ser komplisert ut for meg:)

  SvarSlet
 5. Hun/han kan da kun blive glad for den, det er bare nogle super lækre farver.

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på at hun bliver glad for det er nogle meget lækre stoffer. Masser af nytårshilsner og ønsker om et dejligt kreativt nytår.

  SvarSlet
 7. Jane - JA - DIY please :-) Jeg ved jo ikke en gang hvad de forskellige masker hedder og hvordan man laver dem!

  Sonja - ARj - det kan du sagtens finde ud af - der skal bare syes mange små sting i hånden.

  Kristiane - Tak!

  Marina - Også godt nytår til dig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...