fredag den 21. marts 2014

Vi glæder os til Cirkus Benneweis! (Sponseret indlæg)

Sidste år var vi i Cirkus Benneweis. Og Karen taler stadig om det - om elefanten, der kunne stå på sine forben og sidde på sin hale - og om den søde pony, som hun fik sin første ridetur på. Og i år skal vi igen. For der er nemlig cirkusbilletter i Happy Meal på McDonalds! For de 30 kr. et Happy meal koster får du altså en cirkusbillet til dit barn. Det er da fantastisk! Jeg kan i hvert fald love, at det er en KÆMPE oplevelse for de små - og vi lidt større, var nu også ganske godt underholdt :-)

Vi må dog vente til sensommeren, hvor Benneweis stiller teltet op på Bellahøj. Men så er vi også på pletten :-)


 
Dette indlæg er sponseret. Vi får billetter til en forestilling foræret - men begejstringen, den første ridetur og forventningen de næste 4-5 måneder er helt vores :-)

5 kommentarer:

 1. Jeg undrer mig stadig over vi ikke har fået en eneste billet de 3 gange vi har været på mac d her i Fredericia i den givne periode... æv. Kun dårligt legetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da brokke dig over. Billetten skal være i ALLE Happy Meals :-) Kh. Mette

   Slet
 2. Jeg ville gerne forsøge mig med cirkus til sommer, men synes normalt, at billetterne er ret dyre - måske det er et besøg hos McDonalds der skal gøre udfaldet...
  /tina

  SvarSlet
 3. Hej Tina

  Ja - det kan jo hurtigt koste små 1000 kr for en familie på 4 - men med billetter til ungerne for 30 kr - så hjælper det :-)

  God weekend.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...