tirsdag den 18. marts 2014

Karen 4 år!

Det er stort at fylde 4 år. Det ved vi nu. For os forældre var 1,2 og 3 års fødselsdage også meget stort, men dette er den første fødselsdag, som sådan rigtig har pirret glæden og forventningerne hos Karen. Hun har som alle os andre virkelig set frem til dagen og talt ned :-) Simpelthen så hyggeligt!

Og endelig oprandt dagen i lørdags. Der blev pakket gaver ud fra morgenstunden, og kl. 14 ankom alle de bedste kammerater fra familie og vennekreds. Jeg - som kun bager på Karens fødselsdag, diskede op med hjemmelavet jordbærtærte og en fantastisk gulerodskage. Begge opskrifter fundet i Maria's fantastiske opskriftssamling lige her. Her kan man altid finde super lækre kager med rigtig gode opskrifter og vejledninger. Når jeg kan finde ud af det - så kan alle :-) Tak endnu en gang for god inspiration Maria!

Min søster havde bagt en brunsvigerkagekone, og så var der selvfølgelig boller og lagkage. Som I kan høre, er vi sådan en familie, der går all in på sukker til fødselsdag :-)

Ungerne hyggede max! De nye tatoveringer fra shoppen ankom samme dag, så vi lavede tattoo-bix, hvor ungerne stod i lange køer for at blive tatoveret. Kæmpe hit som jeg klart kan anbefale. Og de er simpelthen så fine og lækre at arbejde med de tatoveringer - og tilmed allergivenlige. Ren win win.

Herunder får I en række billeder fra Karens store 4 års dag :-)

Aftenen før var mor og far klar!
 
God morgen pigen med den første gave :-)
 
Den fantastiske gulerodskage.
  
Min første jordbærtærte!

'
Klargøring af det store kagebord.

Venter på gæsterne....

Kage!
 
Og så skulle der tatoveres :-)

Orv - se mig!

Lækre, lækre gaver!

5 kommentarer:

 1. Hun er bare så sød - tillykke med hende, ser hyggeligt og lækkert ud.

  - Anne

  SvarSlet
 2. 4 det er stort :-)
  Tillykke med hende!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din datter, og sikken en flot kage du har lavet.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare en dejlig pige.
  Stort tillykke med hende.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 5. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...