tirsdag den 23. oktober 2012

I må bære over med mig...

Jeg er klar over at bloggen for tiden handler enormt meget om vores nye hjem! Og det er vel kun naturligt :-) Men for de af jer, der har fulgt med længe, er det ret nyt, det der med fokus på indretning. Jeg håber derfor, at I kan leve med min nye hobby, der giver min kreativitet et helt nyt liv. Jeg synes, det er mega sjovt at skabe vores nye hjem, og derfor deler jeg selvfølgelig også en del af det med jer.

Men den gamle Kirkesjov lever skam stadig. Og bag kulisserne rives masser af stof op til søde kunder, der hækles suttesnore i bussen, Webshoppen drives (og der er fede nyheder på vej), DesignKartellet banker mit hjerte stadig for, Tamra og jeg laver en masse skønne efterårs- og vinternyheder, og julen står for døren, så mit nye krearum er i gang med at producerer varer til butik og det skønne julemarked i Roskilde, hvor vi deltager (DesignKartellet). Så helt stille står det altså ikke - der passes jo også et fuldtidsjob og en familie ;-)

Men til jer, der er ved at kede jer i hjel over mine boligindslag - ja, så fortvivl ikke. Hæklenål og symaskine lever i bedste velgående :-)

Men her får I alligevel tre billeder fra mit nye hjem - som I har set før. Tre billeder af ting jeg holder af. Tre billeder af små hjørner, der er færdige. Der er nemlig rigtig mange ting, der endnu ikke er færdige :-)15 kommentarer:

 1. Hyggeligt er det og stolen er jo stadig en Erik Kirkegaard ;0

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mai-Britt

   Det er det jo - og det kan vi jo godt lide :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Det skal du slet ikke være ked af. Jeg elsekr at læse om jeres nye hjem. Jeg glæder mig hvergang der er et nyt indlæg fra dig. så ejg keder mig absolut ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nicole

   Dejligt at høre :-) Det gør mig glad :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. Super spændende at følge med i dit nye hjem. Fed kommode i teak du har. Jeg er på udkig efter sådan en herlighed eller noget lignende til soveværelset. knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også rigtig glad for kommoden - og den fulgte simpelthen med huset! Lækkert. Håber at du finder en en dag!

   Kh. Mette

   Slet
 4. jeg synes det er helt fantastisk spændende med alle de bolig indlæg. Jeg har selv haft samme tanke, at folk kan blive træt af at glo på mine tomme rum og mange flyttekasser. Så jeg prøver at gemme lidt, til der går lidt mere indretning i det. Men jeg nyder dine indlæg, så bliv endelig ved med det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette Kathrine

   Åh - godt at høre - men ja, man ved jo aldrig. Jeg glæder mig helt vildt til at se jeres nye hjem med møbler i :-)

   Kh. Mette

   Slet
 5. Jeg elsker bolig-indlæg. Hvor er den fine plakat på første billede mon fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt! Når man gerne vil dele er det jo fedt at nogen gider at læse med :-)

   Plakaten er fra denne fantastiske Etsy shop: http://www.etsy.com/shop/handz

   Kh. Mette

   Slet
 6. Jeg synes det er herligt at følge med, og hvor er det blevet dejligt, vi har prøvet det, og ved hvor mange kræfter det koster. Jeg glæder mig hver dag yil at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, at der er en del, der ikke keder sig med boligindlæg :-) Og ja - flytning er på top tre over hårde ting i livet - de to første er alvorlig sygdom/død og skilsmisse. Det sætter tingene lidt i perspektiv :-)

   Men ja - det bliver rigtig dejligt!

   Kh. Mette

   Slet
  2. wow- det var da lige en bonus oplysning jeg ikke vidste- men der er da noget der går op for mig... (flyttede 4 gange på 6 år..de sidste 2 gange var med små børn..) og tænkte at jeg aldrig skulle flytte igen... øh.. er jo ved at være klar igen.. Selv om du laver boligindlæg så er jeg glad for at din blog ikke kun handler om det :-) ;.)

   Slet
 7. Om dine indlæg er om krea eller indretning, så synes jeg aldrig de er kedelige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vel nok sødt sagt - den tager jeg til mig og gemmer til en grå dag :-)

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...