torsdag den 11. oktober 2012

Ahhhh - Nyafhøvlede gulve!

Ja ja - det går fremad :-) I dag har jeg sæbebehandlet de nyafhøvlede gulve i hele hytten 2 gange - min knæ gør mega nas, men det er der ikke noget at gøre ved, for jeg er på vej over og give dem tredje og fjerde gang.

Jeg må tage nogle billeder imorgen, så I kan se resultatet - for på disse billeder er de fulde af lud og derfor næsten helt hvide :-) Det bliver SÅ lækkert!

Og detaljerne kommer også langsomt på plads, men vi når dog ikke det hele. Men nok til at det er fint, "nyt" og lækkert at flytte ind i i overmorgen. Der er bare lige en detalje.... vi er ikke begyndt at pakke endnu!!! Men hvad - vi har vel imorgen med? :-)

Lige nu nyder vi bare duften af træ.....9 kommentarer:

 1. Det ser godt ud, også selvom at gulvene næsten er helt hvide :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan næsten ikke vente med at se det færdige resultat. Synes godt nok at I holder tempoet højt! Pas nu på Jer selv :)

  SvarSlet
 3. hvor er du super sej du også når at få taget billeder, det har jeg slet ikke nået af vores nymalede hus. Men det kommer jo nok :D Det ser super lækkert ud med de flotte gulve!

  SvarSlet
 4. Flot må man sige :) Måske du skulle anskaffe dig sådan en knæpude man bruger til at luge med inden næste gang gulvet skal behandles :)

  SvarSlet
 5. Kæmpe flot kæmpet. Det bliver vel nok lækkert og indbydende;)

  SvarSlet
 6. Det er bare hårdt arbejde, men på den fede måde. Elsker at bygge op og skabe nyt.....det blir virkelig spændende at se det færdige resultat....

  SvarSlet
 7. Super fint, men pas på knæene. Taler af erfaring, det kan blive en længerevarende gene ;-)

  SvarSlet
 8. blog Dette er temmelig god ! Hvordan var det gjort . Jeg se noget virkelig interessant om dit websted , så jeg gemte til mine favoritter . Du kan besøge min Gulvafslibning

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...