mandag den 29. oktober 2012

Klassiker i nostalgisk servering!

I husker nok min efterlysning af de skønne plastik hjerteskåle? Og jeg kan se, at flere af jer har de samme nostalgiske minder om de små hjerteskåle :-) Mange af os fik fredagsslik eller andre godter i dem i vores barndom - enten derhjemme eller hos vores bedsteforældre.

Min efterlysning resulterede i, at jeg nu har en pæn samling. Da vi havde gæster i lørdags, var det årstiden taget i betragtning oplagt, at servere den klassiske gode gammeldaws æblekage. Og hvad var mere oplagt end at servere den i de små hjerteskåle?

Jeg laver den oftest efter byg-selv princippet, for så kan man få det lige nøjagtigt som man gerne vil have det. Jeg eeeeelsker f.eks. den sprøde rasp (eller makroner), mens andre er mere til flere æbler eller flødeskum - ja, nogen er også til en klat syltetøj? Hvordan skal din æblekage serveres, hvis du helt selv kunne vælge?

4 kommentarer:

  1. Ja, de er virkelig søde de hjerteskåle. Jeg har selv to fra min barndom som vi altid fik julegodter i :-)
    Kh Christina

    SvarSlet
  2. Masser af crispy og crunchy makroner....og et stort svirp flødeskum;) lækker sultne hilsner fra Sanne

    SvarSlet
  3. MASSER af rasp.. helst af den hjemmelavede slag og så en lille klat flødeskum... mums.
    Kh Susanne, suskreahjoerne.blogspot.dk

    SvarSlet
  4. Bestemt gode minder om de dejlige skåle- vi havde dem i røde og vist nok også orange! ;)

    SvarSlet