fredag den 6. september 2013

Grønkåls-slaw!!

Vi lavede et super måltid den anden dag! Resterne fra lørdagens helstegte pattegris blev revet op, marineret i barbecue og smidt i ovnen en times tid = Pulled Pork! Og hvad skulle vi så finde på at spise til?

Min mand var kreativ, og det endte med en fantastisk grønkåls-slaw! Fintsnittet grønkål i rå mængder, fine stave af æbler og gulerødder, finthakket løg, rosiner og rørt sammen med græsk youghurt! SUPER lækkert siger jeg bare - man kunne næsten smage vitaminerne.

Det hele blev puttet ind i fuldkornspitabrød.

Hermed en opfordring til jer om at prøve :-)

3 kommentarer:

  1. haps, det lyder godt - og skønt at man kan få brugt resterne på en kreativ måde :)

    SvarSlet
  2. Det ser virkelig lækkert ud, i hvert fald!!!

    SvarSlet
  3. Yum yum yum! Lyder bare så godt!

    - Anne

    SvarSlet