søndag den 24. oktober 2010

Til den kolde tid

Min søster havde fødselsdag igår, og jeg har været i kreahulen for at lave en gave til hende. Med en masse "nye" gamle stoffer netop indkøbt, blev det til et skønt tørklæde sammensat af lapper på ca. 10 x 10 cm. På bagsiden er der petroleumsfarvet satin og alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds! Jeg undskylder, at undertegnede med morgenhår var den eneste model i nærheden :-)7 kommentarer:

 1. Sikke et fedt tørklæde.. :-) Hvor har du købt de "ny" gamle stoffer? :-)

  SvarSlet
 2. Miss Thing - Tak! Det er alle sammen gamle stoffer, som er købt rundt omkring her i blogland og på trendsales. Enkelte er egne game dynebetræk fra en svunden tid :-) Jeg har ikke selv haft meget held i genbrugsbutikker, men guldet er derude, hvis man er heldig at støde på det.

  God dag.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 3. Fedt tørklæde, og fantastiske farver, er det bare syet i to lag patchwork? det virker så tykt,blød og dejligt.

  Kh Sara

  SvarSlet
 4. Hej Sara

  Det er patchwork på den ene side og noget satin på den den anden side - men ja, det er faktisk dejlig varmt og "fluffy".

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 5. Det var dog en fantastisk idé at bruge resterne til(!)

  SvarSlet
 6. Hej :)
  Er ved at lave et tørklæde i barselsgave og det er næsten lavet på samme måde, vil høre dig, hvor bredt dit er og om du syede pyntesting i kanten? Havde tænkt på at sy bomuld på bagsiden også men er bange for det så krøller for meget..! Hvad siger din tørklæde-erfaring dig og her krydses fingre for du vil dele ud af dem?!? :)
  Kh

  SvarSlet
 7. Det er et vildt flot og lækkert tørklæde!
  Mums sikke en gave.
  Og hvem der bare så så lækker ud med morgenhår :)
  Venlig hilsen Louise.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...