onsdag den 18. marts 2015

Frost-kager og 5-års fødselsdag!

At der er gået 3 måneder siden sidste indlæg - ja, det kan ikke bortforklares! Men at der er gået 5 år siden Karen kom til verden - ja, det er helt vildt! De er bare gået stærkt! Og I har været med næsten hele vejen :-)

Vores Karen er totalt skudt i Frost. Og jeg har på fornemmelsen, at hun ikke er den eneste, der er faldet for Elsa, Anna, Olaf og Christoffer?? Måske I er flere derude med børn, der ønsker sig en Frost-fødselsdag? I så fald kan I måske blive inspireret her.

Jeg lavede en Frost-lagkage og Frost-cupcakes. Opskrifterne er fundet hos Maria, som har de mest fantastiske kageopskrifter! Lagkagen kan du finde her, og de lækre citron og birkes cupcakes finder du opskriften på her.

Alt til at lave kagerne (som man ikke lige har i skabet) - såsom frugtfarve, Frost-billeder, muffinforme med Frost udstikkere til snefnug, glimmer mm - det er købt hos Specialkøbmanden.

Resultatet blev forrygende taget i betragtning af, at jeg kun bager én gang om året - nemlig til Karens fødselsdag. Der er vi tilgengæld ikke sukkerforskrækkede :-)

Og her lidt billeder af resultatet og den glade fødselar :-)

  









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...