mandag den 25. august 2014

Karl Johan over det hele!

Det er svampetid! I skovene rundt om vores lille svenske hytte samlede vi på en lille tur i skoven mere end 6 kg. Karl Johan i weekenden! Og de var så friske og lækre, at man næsten ikke kunne tro sine egne øjne. Fryseren er nu propfyldt, og der er lækkerier til ganske lang tid til at pifte pastaretter, saucer og alt muligt andet op med. Den klassiske flødestuvning på ristet toast, skal vi da også have!

Er du også vild med Karl Johan?

 

 
 
Og så var der også en masse af den sjove Præstepik - man bliver aldrig for gammel til at fnise af den :-)
 

søndag den 24. august 2014

Vores dejlige sommer!

I får de 9 bedste stemningsbilleder, som jeg tog under vores sommerferie i det svenske! Åh den var skøn .... kom tilbage!









onsdag den 20. august 2014

En ferie med med leg! (Sponseret indlæg)

Ferien er fløjet af sted! Så hurtigt at jeg ikke forstår, hvor den blev af?

Heldigvis har vi mange skønne billeder, så der er ingen tvivl om, at vi havde en skøn en af slagsen. Bare familie, bare hygge - i det svenske og herhjemme - og bare være sammen.

Der blev også loppet og leget. Og Karen fik en skøn pakke bondegårdsdyr fra Schleich, som lynhurtigt blev integreret i legene, og de kom med alle steder. Det er så fedt med legetøj, som lige ryger med i hånden, når man skal ud af døren!

Sommeren bedste loppefund var en flyttekasse fuld af gammelt Brio. Min mand fik julelys i øjnene, da der var masser af dele, som han kun havde drømt om, da han var knægt. Vi proppede det hele i badekarret, og gav det en ordentlig skrubber - og så ud i solen og tørre på terrassen!

Og så blev der ellers bygget - og leget! Togbanen med bondegård og dyr stod i over en uge, hvor vi bare gik til og fra legen. Herligt!

Har I det også sådan med de gode gamle sager som Brio og Schleich? Det holder bare!?





 
For god ordens skyld. Scleichdyrene fik vi foræret imod at vi ville skrive om vores oplevelse med legetøjet. Men begejstringen og de mange timers leg - det er helt vores egen :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...